Msy5151 5 haftalık hamileyim salcalı sulu yemeklerden tiksiniyorum ama sureklı acım ne yiyebilirim onerınız nedir acaba
Minnosunannesiii Msy5151 ben hiçbirşey yiyemiyorum yediğimde zaten olduğu gibi geri istifar ediyorum umarım kimsenin hamileliği benim gibi olmaz
Zeynep_18 Msy5151 makarna tarzı şeyler yemeye çalış canım yoğurtlu makarna vs. Zamanla geçiyor ama kötü oluyor mide bulantısı 😒
Beyzademiirrr Msy5151 yğurtlu şeyler yemeye çalışın brkololi karnıbahar haşlaması,yoğurtlu makarna,ekmek arası sebzeli sandeviç bir kaç aya geçer ama böyle idare edin bir süre
Mavi87 Msy5151 sürekli kuru susuz yemekler, onlarda sağlıksız ama çare yok. Makarna tost yufkayı tavada peynirli gözleme yapıyordum. Şimdi biraz daha iyyim yiyebiliyorum şükür
XxKirmizibalik Salçalı şeylerden ben de tiksindim biber dolması yoğurtlu makarna pilav ve çeşit çeşit çorba. Ben böyle çözüm buldum ama bunlar da çok kalorili
Msy5151 XxKirmizibalik yinede ac gezmekten ıyı bende oglen yogurtlu makarna yapıyım bari yiyebilirim ınsaalh tesekkur ederim onerın ıcın
Msy5151 Minnosunannesiii benimkide oyşe normalde bulantı yok ama salcalı sulu yemek yediğim zaman istifar ediyorum artık dogru duzgun bısey yiyemiyorum kahvaltı duruyorum az once Bı yogurt bide meyve yedim tamam yogurtlu makarna yapacaktım canim onuda istemedi
Eli-gunes Minnosunannesiii 15. Haftadayız hala o haldeyim geçmek bilmiyor sonunda öğlen yemeyinden sonra çabucak uyuyorum ki midemde bir şey kalsın😁
Msy5151 Beyzademiirrr brokoli karnıbajar kokabılır onlara hıc yaklasmak istemiyorum ama kahvaltı etmeyi seviyorm peynir salatalık domates felan oglen de yersem bıkmam ınsaalh hayırlısı la kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah Rabbım saglıklıca
elediyebiri Msy5151 sen yine ne Güzel sirf salcali yiyeceklerden tiksinmissin 😂 Benim yiyebilecek biseyim kalmamisti artik 😂 Ben Sade makarna veya yogurtlu makarna yiyordum. Bazen patates haslayip Tuzla yiyordum. 13. haftadan itibaren salata, ekmek yiyebildim. He arada bir zamanda sabah öglen aksam avokado yiyordum limonlayip. 🙈 Ama 13. haftadan sonra en gec 14. haftada normale dönüyorsun
Secil_zeynep Nuray23 bende ilk üç ayı böyle geçirdim çok iyi geliyordu mideme hem bulamtımı alıyordu hem de midemi rahatlatıyordu
Busra3509 Msy5151 o haftalarda Ben de öyleydim gerçekten su bile görmek istemiyordum Hatta buzdolabının kapağını açmak istemiyordum kahvaltı gibi domates zeytin peynir koyuyordum normal yemeklerden tiksindiğim için kahvaltı gibi yapsan bile hemen istifra ediyordum kraker ile durdum 3 ay Olana Kadar midenin fazla zorlama tuzlu şeyler ye bastır mıdeni. Aç kalma Ama çok da yeme az az ye istifra etme kusan bile meyve falan tüket En azından az bile olsa vitamini alırsın. Makarna falan yapabilirsin onlar tutar mıdenii. Kokusuz yemekler ye. Normal yemek kokuları midemi bulandırıyor sa kahvaltı gibi yap
Msy5151 Busra3509 zor gercekten ben oglımda hıc boyle seyler yasamamıstım 20 kilo almıstır ama 9 ay hep yemek yedim hersey ymıstım biraz yogurtlu makarna kahvaltı tarzı derken gecıcek oyle boyle
Havvaozgur Msy5151 brokoli, ıspanak, karnabahar, havuç tarator, közlenmiş patlıcan ve biber yogurtlaması, meze tarzı şeyler olabilir
Zeynep_18 Msy5151 herkeste farklılık gösteriyor tabii, ben şuan 13 haftamdayım iki hafta önce azaldı şuan yok bulantım
Neslihan1903 Msy5151 şu an bebek senin depolarını kullanıyor sıkıntı olmaz kasma kendini meyve kuruyemiş yoğurt süt salatalık havuç bunları yiyebilirsin 🤗 ben 8. Haftada 12. Haftaya kadar yoğurtlu ne varsa ondan yedim çok rahat etti midem yoğurtlu çorbalar yapabilirsin 🤗