Minnosunannesiii Sağlıkocağından geldim yeni 145 nabız çıktı 17 bilmem kaç tansiyon ya korktum bende kaçgündğr zaten kalp hızım inanılmaz artmış evde nabzımı ölçüyorum sürekli 130 larda napcam ya aynı durumda olan varmı
Busra34ybg Minnosunannesiii tansiyonum normal ama nabzım hep yüksek sabaha kadar uyuyamadım maalesef sallanıyorum resmen kardiyolojiye gittim normal çıktı hersey doktor gebelikte bazı hastalarımız bundan şikayetçi dedi olabiliyormuş
Busra3509 Minnosunannesiii Benim nabzım 190′a bile çıktı otururken bile sürekli 120-130 Arasında 3 aya girdiğimden beri böyle bir aydır bu durumdan kurtulamadım sürekli nabzımı yüksek sürekli çarpıntı var
Busra3509 Minnosunannesiii hamilelerde oluyor yani bu durum çoğu hamile bundan şikayetçi zaten çarpıntı yüksek nabız
Minnosunannesiii Busra34ybg banada kardiyolojiye git dedi nasıl bakıyorlar gebelikte ekg filan sıkıntı değil mi
Busra34ybg Minnosunannesiii yok canım ultrason gibi aynı EKG ve eko çekiliyor sıkıntı olucak bisey yok doktorun çektir dediyse çektir çünkü gebelikte bazen hastalıklar çıkabiliyormuş öyle demişti doktor bana ihmal etmeye gelmez kalp bu
Dryalp Minnosunannesiii canım ben tansıyon hastasıyım 26haftalıkken gebeyim ilaç kullanıyorum 13 9gibi çıkıyor tansıyon nabzım 90larda çıkıyor bende bi git doktora kardiyolojiye
Melikeakkc Minnosunannesiii tansiyonun 17 olması iyi değil canım bence hemen doktora git gebelik zehirlenmesi olabiliyor.
NilayRuya Minnosunannesiii benim tansiyonum en yüksek 11/7 ama nabzım 123 ü buluyor. İş yaptığım zaman çarpıntım başlıyor doktorumla konuştum kardiyolojiye git içimiz rahat etsin dedi salı günü gidicem bakalım sen de ihmal etme canım görün bir doktora