Evett sevgili hamişler 😍 37+2 de kontrol için gittiğim muaynede suyumun tamamen bittiğini 1 gün bile bekliyemiğceğimi öğrendim😏 Halbuki sadece gezip muayne olup gelecektim acil doğum planladık 😬 Neyse ; normalde iğne bile vurulamam çok ta stresliyimdir zaten doktor acil doğum dedi nasıl ağlıyorum bi görün 😬 Gelelim doğuma 😍 Saat 15.00 de üzerimi giyindim hazırlandım ve doğuma alındım ama nasıl korkuyorum 😳 Anesteziciye hemşireye sürekli uyuşurmuyum diye soruyorum. Belden iğne acıyo falan diyolar bünye meselesi ama ben gözümde çok büyütmüştüm hiç çyle olmadığını gördüm acımadı. İğne oldum zaten anında uyusuyosunuz hiç korkmayın 😍 doktor geldi konustuk hocam başladınız mı dedim yok hazırlanıyoruz daha dedi ama o an aslında kızım çıkıyormuş 1 dakika geçmedi ki nasıl bi ağlama minik kızım doğdu 🌸 ve hiç susmadı tam bir zırlak 😂 Ameliyat anında hiç bişey hissetmiyosunuz ağrı acı kesinlikle yok çekiştirildipinizi hissediyosunuz sadece benim karnıma bastırdıklarında da hiç hissetmedim acı. Ameliyattan bi 4. Saat sonra falan his gelmeye başlıyo ama korkulacak kadar bi ağrı yok ben koridorda bi 40 50 tur atmışımdır rahat bi süreç geçirdim herkese hayırlı doğumlar 😍 sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim ♥️🐣