gulsen03 Az önce yanlışlıkla karnıma sıcak çay döküldü küçük bir alan ama nasıl sızlamak bu ya 😭😭 hemen de kızardı😢 aklıma ilk gelen zeytinyağı oldu hemen sürdüm ama korktum da. 29+6 haftalık hamileyim birşey olmaz değil mi??
Aycan_akay54 gulsen03 hayır zeytin yağından bir sorum olmaz bebeğe de zarar gelmez çünkü derimiz çok kalın ama istersen hemen diş macunu sür bekle acısını kızarıklığını alacaktır geçmiş olsun bu Arada yanık çok zor
Btm571 gulsen03 canım soguk suyla bir ilk başta onunla yap sonra şeker köy üstüne bekle ağrısında döndürüyor izde birakmiyor
Busra3509 gulsen03 krem kullanma hamilelik döneminde belki yasaktır bazı kremlerin içinde antibiyotik falan oluyor çünkü o yüzden bir krem kullanma sızlaması için buz gezdir üzerinde yoğurt sür soğuk.
Gizem___ Geçmiş olsun. Biraz buz koyun.Hametan,fito,madecassol varsa cilt yenileyici kremler acısını alır hemen geçirir. Ben de ayağımı yakmıştım baya derin 3ünü karıştırdım izi bile kalmadı. Herhangi biri varsa tek olsa da sürün.
Gizem___ Myssr hepsi kullanılıyor 👍🏻 Çatlaklarda ve göğüs ucu yaralarında da kullanılıyor hametan özellikle.sanırımla olacak işler değil internette her ilacın prospektüsü mevcut zaten kontrol etmeden hiçbir şeyi kullanmamak gerekiyor.
Myssr Gizem___ evet sanırımla.olvak is değil kendisinin arastirmasi lazm baskasinin söylediğyle is yapmaması lazm ya da doktorunun soyledigini dinlemeli.
gulsen03 Hepinize çok teşekkür ederim sızısı baya hafifledi. Yanık en çok korktuğun şeylerden biridir benim. Bir de hamile olunca 🥺 🥺
Meryemkale gulsen03 canım su veya buz koyarsan acısını alevlendiriyo ve kabarcıklar oluyo kantaron yağı varsa onu sür beklet bi 10 dakikaya acısı baya geçiyo
kerimannesi gulsen03 benimde belim yanmıştı su torbasi patlamisti öldüm agrisindan soguk seyler tut zor ya rabbim yardımcın olsun inşaAllah
Umksanbe gulsen03 vallaha hala orda leke kaldı 🙊😂 eşime diyorum bu çatlaklar oğlanla senin yüzünden ama bu yanıklar tamamen benim halt yemem 🙊😂 evde göbeği açık ne dolanıyorsun ki🤷🏼♀️