Gokceaygun16 Merhaba kizlar çevremden ve yeni doğum yapan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla meme reddi yaşamamak için kaşık biberon kullanılıyormuş ama bana sanki yenidoğan bir bebek zorlanır gibi geldi çok mu gelir genzine kaçırır miyim sizlerin bilgisi var mı
ecembugra53 Gokceaygun16 az az vereceksin ağzının ucuna koyacaksın o alıyor canım bende yeni Doğum yaptım cay kaşığıyla cok verdim korkma kendi içiyor 😊
Karsesi Gokceaygun16 canım zorlanmıyorlar dilinin altına yerleştiriyorsun diliyle alıyo içinden çok komik😀😀
Karsesi Gokceaygun16 youtube da videolar var bende izlemiştim nasıl kullanılıyor diye de baya şaşırdım bebekler iç güdüsel olarak olaya hakim😀😀😀
sedaa_aa Ben aldım onlardan ablam da geçen bana geldiğinde onun bebeğinde denedik nasıl oluyor diye benimki sen sıktıkça geldiği için kaçmıyor genzine falan ağzına götürdüğünde kendi diliyle alıyor korkulacak bi yanı yokmuş
Bilibon Bnde okumuTum alayim dedim saglik ocagindaki ebe 35 haftanda emzirme egitimi vervez normal kasiklada verirsin bardaklada icer hic gerek yok biberon falanda alma dedi bakalim nasil olucak