Mugesahra33 Yasemin301 ay inşallah bnmde ya 🥰bır kızım var hala kıza doymadım ,2.gebelığim,11+4te erkege bnzıo dedı ama bnm doktorum degıldı,inşallah yanılmstr🤭yınede hayırlısı tabkı allahtan,hftaya gıdıcem 16.hafta olcak
Hilalylmz58 Mugesahra33 ciddimisiniz genlde kizi olan erkek istr ama sizde kizlara cok duskunsunuz galiba allah gonlunuze gre versin inşallah
Hilalylmz58 [silindi] [silindi] bende erkekten yanilip sonra kız denileni daha cok okudum gbi geldi sanki ama evlat herturlu evlat iste hayırlısı olsun yabi
Hilalylmz58 Hilal126748292 acaba nasil horuote yaniliyor demi benim. Cok tuafima gidiyor artik dusunuyorum bulamıyorumda olsun hayirli olsun cnm. Insan degsiklik istiyor ama hayırlısı saglikli olsun napalim
Seydabadecakil Hilalylmz58 benim 17. Haftaya kadar yüzde seksen erkek dendi başka doktorada gittim oda yüzde seksen erkek dedi daha sonra başka bir doktora daha gittim 18. Haftamda oda yüzde yüz kız dedi detaylıya girdim ortada kız dendi şimdi 25 haftalığız geçen haftaki kontrolde yine sordum kız dedi herşeyi pembe pembe aldık bakalım :))
Hilalylmz58 Seydabadecakil saglikla kucahina al kuzum bir hafta once kiz dedi bugun yine kiz dedi hazrlik yapablrsiniz dedi ama ayni doktr 6sene once bi arkadsima 6aya ladr kiz dems erkek oldu oglu suan 6yasinda yine bi arkds yeni dogum yapti oda ayni doktrmus 4aya kadr kiz dems ama erkek olms bugun ogrendim 🙈
Gozdeeb Hilalylmz58 detayli icin prof dr a gonderiyor dr um. Tebrubeli tabikide güveniyorum kendisine. 2.gebeligim bu ilkinde bilmisti
Duygumasal123 Benimde ikili testte erkek dediler detaylıya girene kadar hep dua ettim değilsin diye ama gene erkek dediler sanırım daha da değişmez😀 hep kızım olsun istedim ama kısmet 3. Oğlum olacak
Hilalylmz58 Duygumasal123 ayy cnm benim seni cok iyi anliyorum kismet diyelim napalim artik saglikli olsunlarda
Duygumasal123 Hilalylmz58 Amin aynen öyle yapacak bişey yok Allah öyle nasip etmiş demeli. Artık toruna kısmet belki kız olur 😂😂😂