Hilalylmz58 [silindi] ayy evet insan napicaginida bilemiyor bole olnca hep ayni doktrunuzami gidiyorsunuz peki yoksa farkli doktra gittiğinizde mi ogrendiniz
[silindi] Hilalylmz58 yok aynısına gidiyorum ekranda çıkıyor hangi doktora gittiğimiz yanlış anlar diye başka doktora da gidemiyorum
Nilaylks Hilalylmz58 bugün devlette muayenem vardı ama ultrason cihazları kötüydü sorularıma bile zor cevap aldım cinsiyet gibi bir konu geçmedi özelde erkek demişlerdi bir daha ki özele kaldı artık
Hilalylmz58 Nilaylks bende ilk devlte gtmistim hicbsey dmedi kagit vermedi bebegimi grmedim hic sinrlendim ciktim odadan sonra ertesi gün ozele gttim artık
Drnzgn Hilalylmz58 bana 12 haftada erkek denmisti 15 haftada kesin kız dediler kızım olacak inşallah 🥰🙏
Deletedmom27 Hilalylmz58 kızımda 12+3 te söylemişti değişmedi…bu bebeğime de 12+5 te erkek dedi..haftaya 16+5 te gidicem bakalım değişecek mi..kız derse daha bi mutlu olucam ben🥰iki kız hayalim var🌿🌿
Hilalylmz58 suyun_ereni benimde bugun yine kiz dedi ama bugun bide tesadufmu bilmedim bugun ogrendim bi arkdsa 6aya kadr kiz demis oglu oldu birine 4aya kadr kiz dems oğlu olmus yine 🙈
mutlusonsuz Hilalylmz58 bana da 12+6 da kıza benziyor dedi doktorum ama değişebilir kendini çok kıza hazırlama demişti 17. haftadaki kontrolde erkek oldugunu öğrendik
Hilalylmz58 mutlusonsuz ayy olemi ben gbi ama benim doktrum buyuk ihtimal dedi tabi yinede insan dusunuyor degsrmi diye acaba neye gre soyluyorlar neden sonra yanilma oluyor anlamiyorum hic
Hilalylmz58 [silindi] anlafim cnm demkki yanilabliyor bazi doktrlar var gercekten ne derse o cikiyor bazilarida iste neye gre degrlendriyorlar hic bilmiyorum
Nilaylks Hilalylmz58 verdikleri kağıtta bir şey belli olmuyor gerçi her yerde kalite aynı bilemem ama 🤷🏻♀️
Hilalylmz58 Gozdeeb aaa sizinkide ilginc sizndemi hep ayni doktrdu birde acaba tecrubelimydi doktrunuz fikriniz varmiydi
Hilalylmz58 [silindi] ilk erkek denildiginde yanilan daha cok kizlara gre galiba ama saglikli olsunlarda artikta kismet
Hilalylmz58 Caniimkizim aynen tabiki artik bizim dilimize ole yerlesti hani ole diyoruz normalde doktor yanilmismidir dememz gerekiyor 🙈