Hilalylmz58 Merhaba guzl anneler ben 12+6da bebegimin kiz olacagini ogrendim iki kizdan sonra erkek olmasini cok istemstim. Ama olsun rabbim yetrki sagliklisini versin smdi yarin 13+6 olcam kontrole gidicem tekrar babamizda grmemisti hem o gormek istedi oyuzden birazda bakalim doktorumuz ne dicek burda cok degiseni okuyunca aklimds hep soru isareti sizde ben gbi bekleyenlerdenmisiniz yada sizinde cinsiyeti degstimi biraz sohbet edelim degsirmi acaba diye beklerken degsip degsmedigini tekrar yazalim :)
Yasemin301 Hilalylmz58 bana 12. Haftada erkege benziyor denildi 16, 18 de yuzde 90 kiz, 20.haftada detaylida kesinlesti kiz oldugu
Kbryagci38 Hilalylmz58 13 hafta daha çok erken kesin bişey söylemek için en kesin detaylıda öğrenirsiniz yani 19. 20. Hafta tabikide değişebilir
misraerol Hilalylmz58 bende degişeni cok okudum bende meraaktayım banada kız dediler 12+4 te ozelde bende yarın devlette gidecgm 14+3 olcgm bakalım degişrmi bilmiyorum cunki istedgmz kızdı ama erkek hissedyrdm ruyamda falanda gordum ilk bebek fark etmez zaten ama hislerim işte
Hilalylmz58 Yasemin301 hadi ya rabbim saglikla kucahiniza almanizida nasip etsin bizde bekliyoruz bakalim kesinlesicekmi yoksa bir suprizmi yapicak artik nekdrlik oldunuz smdi
26Merve Yasemin301 Darısı bana 🤲🤗 Allah kucağına almayı nasip etsin canım 11 12 deki Usg mevcutsa bakmam mümkünmü 🙂
Mugesahra33 Yasemin301 ay inşallah bnmde ya 🥰bır kızım var hala kıza doymadım ,2.gebelığim,11+4te erkege bnzıo dedı ama bnm doktorum degıldı,inşallah yanılmstr🤭yınede hayırlısı tabkı allahtan,hftaya gıdıcem 16.hafta olcak
Hilalylmz58 Kbryagci38 yani kuzum ya okdr cok okudumki doktora nekdr guvensemde acaba diyorum kalbim erkek doktor kiz bakalim ne olucaz hayrlisi olsun isallah birazda erken olmasi supheye dusuruyor tabi
Hilalylmz58 misraerol hayirlisi oksun kuzum ya inan bana merakla bekliyorum aslinda iki kizimda bole bir suphem hic olmadi tabi teknoloji bukdr degildi kmsedende duymamistim ama smdi okdr cok okuyorumki bende doktora nekdr guvensemde acaba diyorum bende bekmekteyim sen gbi ama seninki bana gre yine baya ilerde
Esra_80_ misraerol bende bugün öğrendim canım %90 kız dedi değişmez galiba 🤷♀️😂14 haftalık oldum bugün
Hilalylmz58 misraerol cnm gttinmi bana yine kiz dedi ama 1ay sonra tekrar bakariz yine dedi kiz icin hazrlik yapablirsiniz dedi bugun tesadfmu bilmiyorm eve donrken durakta eski komsumu grdum iste onun kizina 6 ay a kadr kiz demis sonra erkek demis ve oglu suan yaşında dunuru vardibyaninda onunda torunu olmus daha yeni 4aya kadr kiz demis ama erkek olmus sapittim iyice valla yaa :)
Hilalylmz58 Happy46 sizinkide kizdan dondu demkki tahminmi etmisti yoksa buyuk ihtimal kizmi demsti acaba birde doktorunuza guvenrmiydiniz hani koz dedyse kizdr o diye
Nasibim Hilalylmz58 12 haftada kız denildi 13 de erkek ama doğum sonrası öldü bebrğim 😔herşeyün hayırlısını isteyin
Hilalylmz58 Nasibim yaaa suan cik uzuldum rabbim bidaha yasatmasin ya ne diyecegimi bilemedim inanın olum nedeni neydi acaba 😔
Happy46 Hilalylmz58 %80 kız demişti oğluma sonra bazen pipi küçük olabilir demişti erkek dediğine şimdi 8 yaşında ikinci hamileliğinde yine aynı doktora gittim bunada 12. Haftada erkeğe daha yakın dedi sonra değişmedi iki tane oğlum var şimdi eltimde aynı doktora gidiyor şuan hamile onada 12.haftda erkeğe benziyor dedi 16 da kesin kız dedi yine yanıldı yani 12. Hafta küçük oluyor bence yanılıyorlar keşke tahmin yapmasalar
Hilalylmz58 Yasemin301 oo az kalmis sizin rabbim tek seferde kolay dogumlar nasip edio saglikla kucaginiza alın isallah
Nilaylks Hilalylmz58 12+6 özelde erkek dediler şimdi devlete gidiyorum sormadan bakalım cinsiyet hakkında bir şey diyecek mi bende merak ediyorum ☺️
Nilaylks Hilalylmz58 bugün devlette muayenem vardı ama ultrason cihazları kötüydü sorularıma bile zor cevap aldım cinsiyet gibi bir konu geçmedi özelde erkek demişlerdi bir daha ki özele kaldı artık
Hilalylmz58 Happy46 evet insan bir iki bisey almak istiyor duramiyor kendini alstriyor cnku ihtimal veriyor artik ki ben bugun yine duramadm tulum aldim bakalim artik
Hilalylmz58 Esra_80_ bundan oncesinde bsey demsmiydi peki ilk defa mi dedi hayırlısı olsun tabiki ama sizinki artik 3 bucuk aylik olms degsmez galiba
Gayserili38 Hilalylmz58 Efendimiz (a.s.v) ben kızlar babasıyım demiş benimde kızım olcak 12 de benzetti kıza 16 da kesin kız dedi burdan okuyoruz değişenleri seni anlıyorum etraftan aaa budamı kız diyenler oluyor hiç takma sağlıklı olsunda gerisi önemli değil Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
Hilalylmz58 Gayserili38 aminn canm benim ben cok kafama takmam 3 kiz kardes olmalarida cok guzl bir duygu bana rabbim hayrli evlat yetstrmeyi nasip etsin tabiki ama insan iki kizi tadinca degsklik istiyor yoksa daha fazla sevecegimden felan asla degil iste