Emel91 Selam 🙋♀️ ya doktorum kongrede olduğu için kontrolüm biraz geç olcak. Haftasonuna boşluk varmış bana çevreden doktordan kağıt gerekiyor ceza almamak için dediler doğruluk payı var mı? Sıkıntı oluyor mu acaba
mlsmrtgl Emel91 evet ya sistem üzerinden gelen randevu mesajını ya da size doktorun yazmış olduğu kağıdı polis memuruna göstermeniz gerekiyor.
zepbjk Emel91 randevunuzu göstererek gidebilirsiniz ben özellikle bazen cumartesi alıyorum daha sakin diye
Gizmolata Emel91 bizi durdurdular hastaneye kontrole gidiyorum dedim iyi yolculuklar diyip yolladılar 🤔 yani sorsalar elimde hiçbişey yoktu😂 ama siz yinede tedbirli olun
Bhr_21 Gizmolata aynen bize de sordular msj vardi ama gerek yok tmm dediler zaten hastane güzergahı belli ya bırakırlar
annepanda Emel91 ben hastaneden yazi istemistim. Baska sehire gidiyorduk. Mail attilar.. sizde talep edın. Hemen gonderirler. Zaten ozel hastanelerde randevu teyidi için msj gelir o bile yeterli olur sanırim..
gulapikk Emel91 canım randevuyu ben hep online alıyorum. Sende online al telefonuna mesaj geliyor şu tarih şu hastane de randevunuz vardır diye. Bende eşim asker olduğu için hafta sonları gidiyorum hep sorun olmuyo bi kere bile durdurup bize demediler neden dışardasınız diye😁
Emel91 gulapikk ben arayıp almış bulundum eşim evde diye yarına alcaktım şansıma kongredeymiş geç olcak kontrol haftasonuna anca boşluk varmış bende şans yok ben polise denk gelirim bi de 😃 çokta uzak değil gitceğim yer ama olmadı arayıp bildirim yollarlar herhalde
Bsmlh Emel91 ben hep hafta sonu gidiyorum dr resım atıyor watsaptan hiç sorun yaşamadık artı hıc durdurmadılar bile
Murvettt Emel91 evet muayeneye gittipinize dair izin kağıdı yazıyorlar sorun olmuyo bende öyle gidiyorum
hrykksl Hastaneden gelen mesajı gösterirsen sıkıntı olmaz. Bende cumartesi günü kontrole gitmiştim polis durdurdu mesajı gösterdik herhangi bir sıkıntı olmadı.
Meryemkale Emel91 hayır canım hastane sana eğer randevu bilgini mesaj attıysa onu göstermen yeterli biz öyle yaptık