aryldz Beyziikoo ☺️☺️☺️☺️Hiç söyleme bende yerim valla bizi korkutuyorlar ya 😍😇çok şükür iyiyiz haftasına göre sizin minik kuzunun nasıl annesi😘
Beyziikoo aryldz Hiiç bilmiyorum teyzesi yarın sabah randevumuz sabah daha doğrusu 7 saat sonra 🤣🤣 Bakalım nasılmış öğrenicem 🙈🙈 22 haftalıkken gitmiştim iyiydi çok şükür👐💜
Dlkelc09 Mtlu özele mi gidiyorsunuz . 8p gün kaldı normal doğuma göre. Tüp bebek olduğu için ben normal doğumu beklemek istemiyorum. 28 haftalık şuan. Doktorumla da konuşmadık daha sezeryan mı olur ne olur diye 😣😥
askvehuzurum Beyziikoo ben de son 36 gün 34+6 haftalığız uyuyamıyorum kaşınıyorum süreklli zaten tuvalete gitmek ayrı bir dert 63 kiloyum..
Beyziikoo askvehuzurum Aayy azıcık kalmış sağlıkla gelsin inşaAllah 👐 Ay hamile kaldığım kiloo ne güzel 🙈😄😄
Merimex Beyziikoo bizimde son 6 99 u görmeye 😂 bende 5 kilo aldım tok karna 70 i görüyorum ve tuvalet sıkıntım var :(
Tugba1421 Beyziikoo benimde 99 00:00 itibariyle 25+6 olduk geceleri çok sık uyanma terleme sağ el uyuşması gibi şikayetlerimiz oluyo 10 kilo aldım 66 olduk
Beyziikoo Tugba1421 Oy maşaAllah maşaAllah 😍🤗 Bizde şu an 26 hafta olduk 3.gebelik dönemine girdim 🙈🙈💜 Bende 8 kilo aldım 🤣🤣🤣
Beyziikoo Wonderwoman Aa neler var valla herkesten bir şey öğreniyoruz inşaAllah tertemiz çıkar sonuçlarınız 👐💜
Beyziikoo Nasippp Ay çok severim Aslı ismini benim de listemdeydi o 🤣 Evet Tomris alışık olmadığımız için kulağa garip geliyor malesef 🙈 Ama her çocuk aynı olacak diye bir şey yok Hüma’da güzel bir isim 😊
Nasippp Beyziikoo Evt ama o isim bana böyle çok şanlı geliyor zaten anlamı da ilk Türk hükümdar kadın Tomris hatundur 💁🏻♀️☺️ Valla resmen insanlar yüzünden koyamıycam 😒