Beyziikoo Dnmzbrcu Ay nasıl azıcık kalmış nasıl nasıl 😍😍😍 Rüyalarınıza mı giriyor yoksa kıyaamaamm 🙈🙈🙈
Sumsumm Beyziikoo sonuclari yarin ogrenecegim ama surekli kan vermek sekerli suyu hizlica icmek idrae testi ve bunlar olurken ac susuz kalmak.cok zordu canim😞
Narin9 Beyziikoo son 8 bekliyoruz miniğim ne zaman gelmek isterse artık🥰Geceleri 1 2 defa kalkıyorum tuvalete ama uyuyana kadar gidip geliyorum 😄buda uykumu kaçırıyor uyuyamıyorum geç saatlere kadar
Beyziikoo Narin9 Ooyyy son 8 mi 🙈🙈🙈🙈 Ben okurken heyecanlanıyorum sizi düşünemiyorum sağlıkla hayırla bereketiyle gelsin minik 👐💜 Ah o tuvalet ve uykusuzluk ne zormuşş😔
Nasippp Beyziikoo iyi diyelim iyi olsun serklajlıyım yatarak gün geçirmeye çalışıyoruz. Hareketlerini daha net hissediyorum artık☺️
Mhrbnbz_1 Beyziikoo 98 den slamlar ama nasil zorgeciyor bir bilsrniz uyku yok cati agrisi kasik agris bel agrsi hrpsi bir arada yetmezmis gibi mide yanmasi allah yardimvimiz olsun hayirlisiyla bir dogsaydi
Narin9 Beyziikoo Aminn cnm 🤲ben heyecanlı eşim bendende heyecanlı😄hergün kaç gün kaldı diye bakar🤭öyle tatlı güzel telaşlı bekleyişlerki bu günler insan sabırsızlanıyor zaman azaldıkça 🥰
BirEn Beyziikoo biz de son 99 😊 sağlıkla geçsin günler inşAllah 🤲🏻 rabbim geçen her gün isminin anlamlarını katsın yavrularımıza 😍🤲🏻
Beyziikoo BirEn Amin amin inşaAllah bugünleri gösteren Rabbim ilerisini de göstersin inşaAllah 🤗👐 Adını koydunuz mu 😊
Beyziikoo Narin9 Ne güzel ya maşaAllah Allah muhabbetinizi arttırsın 👐😍😍 İnşaAllah onlar gelince de cıvıl cıvıl oluruz💝
Beyziikoo Nasippp Evet serklaj başlığından biliyorum sizi ama ne durumdasınız onu bilmiyordum 😏 Hareket hiç mi etmemeniz gerekiyor ağrınız falan oluyor mu? Evet hareketleri netleşiyor her geçen gün 💪🤰💜
Nasippp Beyziikoo 14. Haftada atıldı şuan işte seninle aynıyız 😀☺️ Yarın 26. 🤓 doktorum ev içinde yürü az sora yatış dedi bende o yürüme hakkımı oturarak yemek yaparak kullanıyorum WC harici kalkmıyorum genelde 💁🏻♀️ Arada ufak tefek ağrılar oluyor kasıklarda falan sizde oluyor mu? Riskli olunca daha bi tedirgin oluyorsun Her Ağrı’da 🤒 bide geçmeyen enfeksyon problemim var kaç kutu antibiyotik kullandım. Geçmiyor🤦🏻♀️
63-16 Kızlar konu açtım ama olmadı. Size sormak istiyorum. 31. Haftamdayım bebeğim karnımda böyle geriniyor sanki.Boyu uzuyor böyle. Baştan ayağa 2 3 saniye kasılıyor gibi bir hareket yapıyor bebişim. Bu normal değil mi? Gerinme yani bu?
Beyziikoo 63-16 İnanın hiçbir bilgim yok bir daha post açın isterseniz bu haftalarda çok anne var net bilgi versinler😔
Beyziikoo Nasippp Ooy kıyamam ya Allah’ım şifanızı versin inşaAllah tez zamanda kolaycacık geçsin zamanlarınız👐 Benim elhamdülillah başından bu yana ne ağrım ne sızım olmadı👐💜 Enfeksiyon rahimde mi başka bir şey mi önemli değildir inşaAllah😏
Nasippp Beyziikoo amin canım rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin vaktinde kuralımıza alalım inş 🤲🏻 maşallah subhanallah canım benim dikişten ötürü oluyor sanırım vücut yabancı maddeyi kabul etmiyormuş bebeğime dokunmasında inş 🤲🏻 Ya biraz idrar da çıkıyo biraz da kanda doktor artık dedi o kadar olur ama ben rahat edemiyorum 2 haftda tahlil veriyorum ve sürekli antibiyotik kullanımı oluyor inş bebeğime zararı dokunmaz 😔