ferhunde merhaba bir turlu karar veremedim.dönencemi yoksa uyku arkadasi budizz mi almaylim.ya da ikiside gereksiz mi blemoyorum.tecrubeli anneler yardimci olabilir mi.bu arada amigurumi seti yaptirdim.uyku arkdadi var fakat sesli bisiyler daha mi iyi olur uykuya dalmasinda
Gizmolata ferhunde dönence bebeğin duygularını harekete geçirir, duyma ve görme gelişimine katkı sağlar, uyku arkadaşı için yeni doğum erken onu daha sonra alabilirsiniz ama dönenceyi tavsiye ederim 🥰
annee27 Oglum 5 aylik henuz uyku arkadasndan haberdar bile degil amigurimi tavsani var ben bazen uyuyunca kollarina koyuyorum onun disinda suan icin bir anlami yok 3 ay sonra fln belki akli yeterse isimize yarar sana belki fikir olur canim sonrada alabilirsin oyun arkadasini ama sesleri cok seviyor cingirakla bile oynayamiyor ama ses ciktikca hosuna gidiyor gece yatarken telden sesli seyler acip uyutuyorum bir donence alsaydim daha iyi olurdu. Ac sesi uyusun dondukce ilgisini ceksn ona dokunmaya caliscam diye ellerini harekete gecrsn ben kendimden ornek verecek olursam boyle 😊
altintaslar Budizzde daha rahat edersin canım. Beyaz gürültü sesleri olduğu için bebek daha kolay, güvenli uykuya dalıyor. Yenidoğan için oldukça kullanışlı. Sadece uyku arkadaşı olarak düşünme uyumasına yardımcı bir ses olarak düşün onu