bernabaskaci Kızlar biryerde okumuştum bazı hastanelerde puset veya portbebe olmadan bebeği çıkarmıyorlarmış hastaneden boyle birşeyin doğruluğu var mı? Hastanedeki danışmaya sordum ama herhangibir bilgim yok dedi doktoruma sormayı da unutuyorum hep ☹️
ssnnmmm bernabaskaci normalde yasal olarak zorunlu ama bazı hastaneler önemsemiyor bu durumu zaten kendi arabanız varsa asla pusetsiz yolculuk edemezsiniz polis çevirdiği an ceza yazar
Gizmolata bernabaskaci pusetsiz bebeği arabaya nasıl koyucaksınız zaten yasak🤔 valla burda göz açtırmıyorlar pusete koyup kemerle puseti arkadan bağlıyorsunuz. Bebek arabasını pusetli tercih edebilirsiniz daha almadıysanız onlar tak çıkar oluyor.
etrhn bernabaskaci bunu bende merak etmiştim. Hastaneden hastaneye değişiyo durum ama olması daha iyi olur sizin için yinede doktorunuza bi sorabilirsiniz
[silindi] bernabaskaci hastanenin onemseme durumunu bilmiyorum ama arabalara bebeklerin pusetsiz bindirilmesi kanunen yasak. Portbebe de olmuyor.
Babyy1S bernabaskaci ben pusetle gittim ama kucagimda cikardim kimse de puset nerde demedi özel hastane bu arada bazi hastaneler de boyle uygulama varms bnde duymustum