paradiseeeeee nzlokn ayaklarını sıcak tut güzelce. İç çamaşırını sürekli değiştir vede doktor fitil veriri onu kullan düzelir merak etme hepimizde var o sorun
Gizmolata nzlokn pamuklu iç çamaşır giyin ütüleyerek günlük ped falan kullanmayın, sık sık çamaşır değiştirin, en önemlisi bol bol su yüketin doktorunuzun verdiği ilacı düzenli saatinde kullanın ,resmen başımızın belası bu enfeksiyon
HilalKaradeli nzlokn Bütün ilaç ve fitilleri kullandım maalesef benimde geçmedi ve ben 8. Ayıma kadar çektim bu sorunu tam geçti sayılmaz ama son ayımda daha rahatladım bir arkadaşımın tavsiyesiyle her gün 3-4 kere çamaşır değiştirdim ve SİRKE ile her tuvaletten sonra makyaj temizleme pamuğu ile temizledim çok çok iyi geldi bir tek o geçirdi benim enfeksiyonumu sizlere de tavsiye ederim . Anlık bir sızı oluyor ama sonrasındaki rahatlık anlatılmaz deneyin mutlaka .
Aloneanqel paradiseeeeee canım ben fitil, antibiyotik, toz kullandım. Günde 3-5 defa çamaşır değişiyorum. 2 lt den fazla su içiyorum zorlaya zorlaya da olsa. Hala geçmedi 34 haftadır. Ve arttı da. Normal doğuma engel olur mu bu enfeksiyon yani bebeğe bulaşır mı normal doğum da? Doktor ne der acaba. (Muayeneme var daha )
Merveex Aloneanqel bende aynı sorun var fitil ve krem kullandım doktoruma sordum bebeğe bulasir mi doğum sırasında sendeki enfeksiyon bebeğe bulaşır dedi. Doğuma kadar bulaşmaz ancak doğum esnasında bebeğin vücuduna bulaşır gibi dedi. Fitili kremi kullandım malesef halen geçmedi gebelikte daha sık olurmuş😣
Firdevs_gozde Aloneanqel şuan bu enfeksiyon yüzünden hastane de yatıyorum bebeğe bulaşırsa riskli dedi doktorum antibiyotik tedavisine hastane şartlarında başladık 26 haftalık gebeyim Rabbim hepimize şifa versin yavrularımızı sağlıkla alalım kucağımıza bol bol su için
Aloneanqel Merveex evet canım benim aynen benim de senin ki gibi. Doktorun ne dedi? Böyle gider de enfeksiyon geçmezse sezeryan mı yapıcaz dedi ya da dedi mi?
Merveex Aloneanqel sezeryan veya normal doğum için birşey demedi ama benim arkadaşımda da vardı mantar normal doğum yaptı onunda mesela bebeğine yapışmış bence doğuma bi engeli yoktur ama doktora sormak lazım yılbaşından sonra ki ilk hafta gidicem doktora o zaman sorarım ben de aklima takıldı siz erken giderseniz benide bilgilendirirsiniz ben gidersem ben bilgilendiririm sizi
Aloneanqel paradiseeeeee sağol canım hepimizin geçer ne derdi varsa inşallah 🙏🏻 Bu enfeksiyon baş belası resmen ya. Bekarlığımdan beri var bende 😭😭
Aloneanqel Ebru555 evet hem de nasıl. Sapsarı lapa gibi avuç içi kadar. Günde 3-5 tane çamaşır değişiyorum. Hafta da en az 30 iç çamaşırı yıkıyorum 🙁🙁 geçmiyor da illet ya. Ne ilaçlar kremler kullandım yok nafile
sumeyye8aslan Ebru555 malasef yapiyo bi kez fitil kullandım ama bu sefer de idrara sıkışık gibiyim sürekli dr yine enfeksiyon dedi bakalım yine mı fitil yazcak
nzlokn Aloneanqel doktorum olabilir dedi bu tarz durumlar hamilelikte daha çok öne çıkar antibiyotik yazmayacam dedi için rahatladın diye bi toz yazdı rahatlatır merak etme dedi
Aloneanqel HilalKaradeli canım su ile yıkadıktan sonra mı pamuğa sirke döküp siliyorsun. Doğru anladım demi? Miktarı var mı pamuğa ne kadar döktüğünün? Bir de ben günde en az 6 kere gidiyorum küçük tuvaletime. 6 kere sirke sürmek zarar verir mi o bölgeye ya da bebeğe ?
HilalKaradeli Aloneanqel Bebeğe de bölgeye de hiç bir sorun yok ben çok su içtiğim için daha fazla gidiyorum tuvalete her seferinde yapmasan da günde 3-4 kere sür makyaj temizleme pamuğu tam ıslanana kadar döküyordum öyle silip bi iki kere de tampon yapar gibi yapıyordum
HilalKaradeli Aloneanqel su ile ayrıca yıkamana gerek yok sulu da kalmaması lazım çünkü enfeksiyon için oda zararlı direk sirkeyle sil sudan daha iyi temizliyor zaten birde bol su iç her akşam bir tas yoğurt ye yoğurt da enfeksiyon geçiriyor
Aloneanqel HilalKaradeli ben günde 2 tabak yoğurt yiyorum canım evet duymuştum onu. Peki sirkeli suyla silince ıslaklık hissi veriyor ya peçete ile siliyor musun kurulamk için ben rahat edemem de silsem olur mu
Aloneanqel Merveex yaa bebeğine mi yapışmış. Bende bu durumdan korkuyorum işte bebeğime bulaşsın istemiyorum. 6 ocak randevum canım. İnşallah bulurum seni mutlaka bilgi alışverişi yapmak isterim bu konuda. Çok önemli bir konu bu.