minnakmina Smysmysmy e nabızdan belli olmuyor bende e nabızdan baktım degerler normal yazıyordu doktora gittim afb yüksek çıktı perinatolojiye gönderdi hastaneye gittiginizde sıra aldıgınız yerde verilen kagıtta kesin sonuç yazar
Ozgedemiralp34 Smysmysmy değerleri bilmiyorum ama nerde yaptırdınız acaba bende 11 haftamdayım yaptıracak yer bulamadım randevu alamıyorum özellerdede çok pahalı
Smysmysmy minnakmina bunlar değil mi sonuçlar korktum şimdi. Sizin e nabızda yazanlarda değer var mıydı normal mi yazıyordu sadece
minnakmina Smysmysmy bende ultrosonda sorun çıkmıştı o yüzden zaten normal gelmesini beklemiyorduk sizin korkmanıza gerek yok doktora gidincede normal diyecektir
Gizmolata Ozgedemiralp34 ne kadar fiyat çıkartıyor özeller? Benim gittiğim hastane aşırı pahalı normalde ama ikili test 120 tl idi şoka girdim ben baya isterler diye düşünmüştüm öderken baya mutlu olmuştum😂
Smysmysmy Ozgedemiralp34 ben devlet hastanesine gidiyorum orda bu test olmadığı için araştırma hastanesine sevk etti gittim orda yaptılar ve ücret ödemedim
Ozgedemiralp34 Gizmolata 300 400 TL arası sizinki baya uygunmus ultrasonla baktılarmı sadece kanmı verdiniz
Ozgedemiralp34 Gizmolata ilk cocugumda devlette yaptırmıstım ama suan randevu alınmıyor bu defa yaptırmıycam sanırım detaylıya girerim diye düşünüyorum zaten 1 haftam kaldı zor gibi artık
Smysmysmy Ozgedemiralp34 hem ultrason hem kan oluyo bu testte. Ultrasonda bebeğin ense kalınlığına bakıyolar 3mm nin altındaysa sorun yokmuş ama esas kanda açığa çıkıyormuş bişey olup olmadığı.
Gizmolata Ozgedemiralp34 muayne ücreti ayrı tabi canım sigorta ikili testin bi kısmını karşılıyor olabilir o yüzden 120 olabilir, muayne ücreti doktorum için ayrı ödedim ultrasonda baktı burun kemiğine ense kalınlığına falan sonra kan verdim
H112 Bende dün özelde yaptırdım ikili testi 600tl verdim ultrason bakıldı 45 dk filan sürdü sonrada kan aldılar 10 gün sonra çıkarmış sonucu