Haticeada 20nisan son adet tarihim buna göre kaç haftalık hamileyim yada kaç aylık oluyor doğum ne zamana olur bilemn yanıt verebilir mi acaba oğluşum olacak şimdiden tşk ederim ❤️
sukayhanacar Haticeada nisan mi ? 8 aylık hamile olmanız lazım nisanda adet gördüyseniz. Doktora gidiyosunuzdur heralde ? Yada yanlıs yazdınız tarihi
gel_artik_bebegim Haticeada son 17 günüm yazmışsın başka postlara 36+2 yiz yazmışsın zaten bildiğin şeyi neden soruyosun ki
sukayhanacar Haticeada doktora gidiyosundur o zaman inşallah canım cünkü bilmemen gibi bi durum olamaz. 25 ocak beklenen dogum tarihi olur da ne zaman dogucagını oğlunuz belirler
Haticeada gel_artik_bebegim hayır ben herkese diyorum öyleyim yok yanlisn var diyorlardı bende buraya yazın dedim
Haticeada sukayhanacar tşk ederim canım benim buraya yazmak amacım sadece herkes yanlış hesaplıyor sunuz dediler o yüzden buraya yazıp sizde de bilgi almak istedim
gel_artik_bebegim Haticeada forumda bebeğim bolümü var orda xaten yazar kac hagtalik olduğun bebegin ne zaman doğacağı
Haticeada gel_artik_bebegim canm siz anlamıyor sunuz galiba ben biliyom ama herkes yok yanlışın var diyor bende yanlışım hesaplamisim dir buraya yazmak istedim