Ajdaa Merhaba kızlar 1 buçuk yıllık evliyim çocuk çok istiyorduk ve olmuyordu regelim gecikti şimdi test yaptım ve 2 çizgi cıktı suan o kadar mutluyum ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ♥️♥️
ayminaninannesi Ajdaa Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm o mutluluğu anlayabiliyorum 🐣😊🤰
KaanErkan-mom Ajdaa Canım benim çok sevindim 😻hastaneye git direkt kan tahlili filan da ver kesinleşsin 🥰
Ajdaa ayminaninannesi amin inşallah canım benim rabbim seninde kucağına sağlıklı bir şekilde versin ♥️
Ajdaa KaanErkan-mom çok teşekkür ederim canım ♥️yurt dışında yaşıyorum canım burda randevu üzeri gidiliyor
Ozzzzz_ Hayırlı olsun canım , sağ sağlım kucağına alırsın imşallah 😍 belirtilerin neydi adetine kaç gün kala başladı belirtiler
Ajdaa Ozzzzz_ amin inşallah canım ♥️belirtilerim tatlı hafıf bel agrısı ve hafıf kasık agrısı oluyordu başka belirtim yok şimdilik 😄adetim de 2 gün geçti test yaptım bu sabah iki çizgi çıktı
ipkk22 Ajdaa amın canım allhım özenen herkese nasıp etsın benımde ilk hamileliğim çok güzel bır duygu allhm ısteyen herkese yaşatsın bu duyguyu sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın 🤲🏻
Ajdaa ipkk22 amin teşekkür ederim canım Allah senin de kucağına sağlıklı bir şekilde versin inşallah isteyen herkese de nasip etsin ♥️♥️
minikbaby06 Ajdaa maşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah hele biraz hareketlensin o zaman çok farklı duygular hissediyor insan 🥰
Ozzzzz_ Ajdaa ayyy hayırlı olsun valla çok sevindim çift çizgi gören herkes için çok ayrı seviniyorum 🙏🏻😂