Dilaam Kizlar ben 51 52 civari ile hamile kaldım su an 56 olmuşum sizler kaç kilo aldınız acaba ben fazla mi aldım ilk aylardan ilk gebeligimde toplam 20 kilo almıştım acaba bunda da o kadar alır mıyım 🙈
nazlimurat2307 Dilaam bende 16 haftadayım 2 kilo vermişim maalesef bulantılardan yemek yiyemiyorum 🤦🏻♀️
Eeliff_ Dilaam yaa ben de 61 le hamile kaldım şu an 66 67 oldum 17+1im boyum uzun sırıtmıyor aslında ama doktorum dikkat etmemi söyledi doğumda zorlanmamam için
Ozo34 63 le kaldım 69 um henüz 15+1 Sanırım biraz fazla aldım. Tüp bebekle hamilelik olmadığında etkisi var sanırım ilaçlar işlemler vs .. fiziksel acıdan cidden umursamıyorum yıllarca bekleyince pek dert etmiyor insan inş saglik acısındanda sorun olmaz
Minikoglum14 Dilaam 57 kilo ile hamile kaldım başlarda hiç bulantım yoktu hatta baya iştahlıydım 60a kadar çıktım ama son bir buçuk aydır bütün kiloları geri verdim. Şükür bulantılarım yok artık🤗🙈 yani şu an itibariyle 0dayım 😂 17 haftalığız bu arada 😊
Bilge1234 Dilaam 16+4 haftalığım 55 ile hamile kaldım 1 2 kilo almışımdır çünkü pek bir fark yok bende
Busra3509 Ben de 50 kilo hamile kaldım 43 kiloya kadar zayıfladım aşiri istifra etmekten 3 ay boyunca. 16 hafta mı girdim hala 43 kiloyum🥺