ayminaninannesi Dün akşamdan beri sürekli 4 5 defa karnimda sanki baloncuk patlar gibi oluyor böyle minik minik 18+3 haftalık olduk ama anlamadım bu baloncuk gibi şeylerin ne olduğunu yeni anne adayıyım bilgisi olan varmi acaba
Hellolo ayminaninannesi canım bebeğin ilk hareketleri öyle hissediliyormuş sanırım birçok yerde okudum sanki karnımda Mısır patlıyor hissi oluyor demişlerdi bende 16. Haftadayım sabırsızlıkla ilk hareketi bekliyorum ☺️ Sağlıcakla gelsin yavrun
ayminaninannesi Hellolo teşekkür ederim birde sürekli karnım gurulduyor farklı şekillerde oda bebektenmi kaynaklı oluyor 😊
ayminaninannesi Gerçekten bende bağırsak lardan mi geliyor diyordum meğer kızımın hareketleriymiş oy kurban olurum ben ona 😊
ayminaninannesi SutlacimiYedimmiBen yok cnm tokken oluyor gece gündüz hiç farketmiyor o tuhafıma gitti🤣
Meryemkale ayminaninannesi belki bebek kayıyosa suyunun sesi falandır sallıyorum şuan ama bilemedim😁🤣
ayminaninannesi SutlacimiYedimmiBen mide de degl sanki bebeğin olduğu yerde gebel gurulduyor gibi birşey 🤣