SenaUysal Bebegimibeklerken22 çok mantıklı. 😂 siz hareketlerini hissetmeye başladınız mı bu arada, ben sadece 2 kez bi tarafa yüklenince sizlama plarak hissettim. 2 3 gündür de hiç hissedemiyorum biraz moralim bozuldu ☹
Bebegimibeklerken22 SenaUysal seyirme gibi hissediyorum çok nadir ☹️ bir kaç gün gissetmeyince benimde hemen moralim bozuluyor. Bi de ilkinin kalbi durmuştu benim ödüm kopuyor ☹️
aysegulbey01 kedidirokedi bizde 17+1 olduk 12 haftalıkken erkek demişti cinsiyetimize dün kontrolümüz vardı %99 kız dedi doktorumuz ama bende şu ay hesaplamalarını bi türlü anlayamadım ☺️
SenaUysal Ummudogan ayyy inşallah bizimki gösterir yaa. Sende en kısa zamanda öğrenirsin. Kız erkek farketmiyor sağlıklı olsun yeter ama merak etmeden de duramıyorum😃 adıyla konuşmak istiyorum artık bebeğimle 😍
Kayabebekk Bende 17 haftamdayim 14 haftadayken doktor kendinj gostermezse kizdir %60 demisti dun muayneye gittigimde cikolata yiyip yuzde yuz kiz oldugunu ogrendim bacak arasinj net acmisti 😊😊😊
Ummudogan Aloneanqel bacak arasi gozukse doktor da bi tahminde bulunucakta inadi inat bacagi birak sirtini donuyodu bize 😂😂 bu en iyi ultrason fotosu
Hilalsny Bebegimibeklerken22 canim gostermiyosa kizdir derler ama ne olacagi belli olmaz tabi :) bizim teyzenin cocugu 7. Ayda gosterdi ve erkekti :) doktorlarin eminim bi tahmini oluyo duruşuna gore bilmem nesine gore ama söylemiyorlar emin olmadan. Bizde 18 de kiza benziyo ama net degil gostermiyo dediler 20 de detaylida tam kiz oldugunu ogrendik :) once cinsiyetini gostermedi bizimki surekli sirtini yada poposunu dondu vize su an 31 haftalik olduk hala yuzunu goremedik hep eliyle kapatiyo :)
Bebegimibeklerken22 Kahvelim_ yani hafif bir çıkıntı görür gibi oluyorum o çıkıntı ya göre erkek diyeceğim ama çok heveslenip birşey alma dedi ☹️
SenaUysal Bebegimibeklerken22 ay allah tekrar göstermesin canum benim, sen kalbini bozma hiç daha minikler anca hissedeceğiz tam olarak🤩