Smk Minnakkk1 benim yumurtlamadan beri var o hergün midem yanıyo bulantıda var hafif gebelik belirtilerinde var evet ama erkenden olurmu bilmiyom benim hergün cok rahatsız edici sekilde var
Minnakkk1 Zezeeeyyldrm evet var bel ve sırt ağrım oluyor gece uyku arasında yatarken ve sabah kalktıgımda göğüslerimde herhangi bi değişiklik yok suan için ama kasıklarımda batıyodu gecen hafta beklıyoruz bakalm
Minnakkk1 Zezeeeyyldrm ve ben yaklasık 2 ay oldu kürtaj oldum bir regl gördüm umarım bnu görmeden hamile kalırım
Zezeeeyyldrm Minnakkk1 bende eylulde kürtaj oldum tutmadi bi turlu aslinda bu ayda pek ümitli değilim doktorum bu ay adet doneminde hormon testi yaptirmami istedi bakalim adet olmam hamileyimdir insallah sende insallah
Smk Minnakkk1 14 Ocak ama erken yumurtladım ben 9 10 Ocak gibi test yaomayı düşünüyorm 14. Gün oluyor cunku
aaasenaaa Minnakkk1 rabbim inşallh nasip eder kaçıncı haftada duymadınız acaba ben 7. Haftada duymadım bi hafta daha bekleyelim dedi doktor yarın neticelenecek
Minnakkk1 19 aralık olarak gösterıyodu program biz 2 günde bir ilişkide bulunduk ovulasyon yapmadm yani
Minnakkk1 7 gün varken yapmıstm ama negatif cktı o yüzden bekliyim dedm bende bu pzar olmam gerekıyo normalde