ysfali06 Svmcan yanlışı var hocam 37den snra zaten doktor rapor verse bile çalışamazsınız. 32de ya çalışabilir ya da çalışamaz raporu alıp vermeniz gerekiyor.
Svmcan ysfali06 hocam yanlışım yok aslında ama çünkü randevum yarın. 32 de çalışabilir aldım verdim şimdi 37. Haftada oldugumu gösteren bi rapor oluşturucak bende onu okula vericem.
ysfali06 Svmcan online derslerini zaten verirdi. İdare etmekten kastım haftada 1 gün okula gitme durumu. Sadece defter imzalanıyor sonuçta 5 haftayı snra toplu imzalamasına izin verebilirlerdi
Svmcan ysfali06 evet onu edebilirlermiş gerçekten ben kısmını anlamamıştım. Ve idare edildiğini gördüğüm arkadaşlarımda var ama ben her hafta gidiyorum bizim okul idare etmedi ne yazık ki
aylinsss merveasd idarem aktarılıyor dedi hocam bende süreci ilk defa yaşadığım için onlara sordum artık tek tek
merveasd Arkadaşlar benimde 10 ocakta başlıyor 32.hafta 15 tatile gelen doğum sonrasına aktarılıyor mu
aylinsss merveasd eğer aktarılmıyorsa sizin çalışır almanızın mantıgı kalmıyor mu 15 şubattta okullar açılıyor zaten 10 ocak 22 ocak arası iki haftanız var ama
aylinsss merveasd en sağlam bilgiyi onlar verir hocam ama bence aktarmasalar bile iki hafta iki haftadır dogum sonrası artı iki haftanız olur
Caniimkizim aylinsss Ben de önümüzdeki hafta çalışamaz raporu alacağım çünkü haftada 1 kez okula gidiyoruz gitmesek de şehir dışında olacağım kararsızım.
aylinsss Caniimkizim hocam burda çok okudum foruma yazdım da o haftada birgün gitmeyip en son tek gün gidip imzalayanlarda var idare ile görüşmek lazım bence birde aktarılabildigi kadar haftaları aktarmak bizim lehimize bebişden sonra da çok ihtiyaç olcak
Caniimkizim aylinsss Benim müdür de gelme der de bu etik değil yazmış biri bana da öyle derseler milli eğitim
aylinsss Caniimkizim bence idare okey diyorsa milli egitime kalmaz o hocam milli egitim bünyesindeyim demişti
Kutupyildizi001 aylinsss Doktordan çalışabilir raporu alıp okula veriyorsunuz hocam. Dilekçe falan gerekmiyor. Ben öyle yapmıştım. Doğum yapınca da doğum raporunu okula vereceksiniz.
Caniimkizim Kutupyildizi001 şimdi müdüre sordum da milli eğitim müdürü kabul etmeyin demiş öyle bir hakkı var mı