Gamzeakd Gizmolata çok teşekkür ederim uyardığınız için doktoruma sorarım mutlaka ona göre hareket ederim 20. Haftayı beklerim çok sağolun . Sağlıkocağındakiler neden böyle çağırıyor insanları tehlikeye atıyorlar ki ne kadar kötü 😒😟
Gizmolata Gamzeakd rica ederim ne demek siz konuşun 20. Haftada bi doz 1 ay sonra falan 1 doz daha yapıyorlar
Vuslat23 Benide aramadilar kendim dr.umla konustum asilarla ilgili oda zaten 20. Haftada dedi kendim gittim 20. Hafta olunca saglik ocagina yaptilar 2. De 1ay sonra dedi 4 ocakta 2. Olcam
Minnosunannesiii Meryemkale ben 20. Haftadayım geçen ilk haftamda gittim kalp atışını duyar duymaz bildirdim oda ne aradılar ne sordular birde bugün sağlıkocağımı değiştirdim yeni gittiğim yerde 23 haftalık görünüyor yanlış girmişler haftamı
Mom6 Benide hiç aramadılar buzamana kadar bende bir türlü gidemedim,23 haftalık oldum ama daha aşı olmadım bu hafta gitsem geç kalmış olmam herhalde
Minnosunannesiii Mom6 git bian önce bak 25 te ikinci oluyormuş birde tatil giriyor araya erteletme ben bugün gittim yaptılar
cansugrn Minnosunannesiii beni aramislardi ben ilk dozunu 19.haftalarmda oldum 2.sini 24.haftamda olcam ay basi gidicem kan testi yapiyolar rutin kontroller