Cicisannecik Merhaba hamişlerrr. Ben 36+6 dayım nasipse bebiş kız 🌸💐 Son 1 haftadır ciddi bir şekilde sol kaburgamın altında ağrı/batma hissediyorum. Doktor dedi ki baskı yapıyor ama el bile değmiyor benim gibi bu kadar ciddi sorun yaşayan var mı 🤔🤔🤔
Nnjwkwkl Cicisannecik sütyen takmiyorsanz arada bir gogusler büyüdüğü için öne baskı yapıyor sütyen takin hep magnezyumunuz varsa ihnal etmeyin yada günde bir sade maden suyu doktorlar da öneriyor maden suyunu
hnrgns Cicisannecik benim de vardı 35 ten 38 e kadar devam etti doktor çok normal dedi ,pilates topu ile hareketler yapınca hafifliyordu biraz acı şimdi 39 dayim o haftalar kadar acı kalmadı
Murvettt Cicisannecik benimde sağ kaburgamda vardı acı çekiyorum resmen, doktora sordum kafası oradaymış sanki kaburgam genişler gibi oluyo :) normal az daha dayanalım 🙏❤️
Ygmrsk Cicisannecik bende 37+1 im sol kaburgami belimi sanki cekicle kirmislar 11 ocak dogumum var. Butun vucudum dayak yemis gibi aciyo
Cicisannecik Nnjwkwkl uyurken bile hep takıyorum ben maden suyuda içiyorum ama extra magnezyum takviyesi almıyorum🙄
Nurbl Benimde sağ kaburgada var fazla oturunca şiddetleniyor ne yapsam geçmek bilmiyor bu yüzden gece uyumakta zorlanıyorum