Melodyy Merhabalar 27 haftalık hamileyim ilk gebeliğim oyuzden deneyimli olan annelere sormak istedim. Sağlık ocağında kontrolüm vardı idrarda az birşey protein var dedi kontrole gidince doktoruna söyle detaylı bakar vs felan dedi kötü birşey mi acaba
halitefe Melodyy canım doktorun tekrar baksın protein var ve tansiyonunu yükseliyorsa belki sen farketmiyorsundur gebelik zehirlenmesi olabiliyor
Mommy_006 Melodyy tansiyon ödem de varsa preeklemsi oluo, ilk gebeliğim o yüzden erken doğum oldu 29 haftada, ihmal etme doktoruna git, acilen de yemeğindeki tuzları kes salça zeytin vs dahil
Gzdsrm Canim tansiyonun varsa odemin varsa gebelik zehirlenmesine cevirme ihtimali oluyo korkutmak istemem ama 28 haftaligim tansiyonum var benimde her gittigimde doktor idrar tahlili istio protein kacagi var mi die cikmadi sukur ama ihmal etme bence doktoruna git hemen o bi oneride bulunur takipte kalir bence
Melodyy Gzdsrm tansiyonum yoktu ama sabah olctugunde 12.9 dedi galiba biraz yükselmiş dedi Sonra dedi akşam et tavuk yedin mi tavuk yedim dedim ozman o yapmıştır büyük ihtimal dedi ben gene ihmal etmiyeyim yılbaşından sonra gideyim doktorum izmirde ben manisadayim olmadı kan sonuçlarını alınca arayıp soylıyım doktoruma ozman çok teşekkür ederim
Ozlem9185 Gzdsrm sizin bebeğinizde de gelişimi geriden mi geliyor aynı sorun bende de var gelişimi geri mi
Gzdsrm Melodyy canim kucuk tansiyon yuksek biraz ve kucuk tansiyonu cok onemsiyo benim doktorum buyuk 14 kucuk 10un ustunde olunca sikinti demisti bana insallah bisey yoktur 20. Haftadan sonra daha bi onemsiyolar protein kacagini
Gzdsrm Ozlem9185 yok canim 1 hafta onde cikio genelde ama hamileligimin basindan ilac kullaniyorum ben sabah aksam onun etkisiyle kontrol altinda tutuyoruz etkisi varmidir bilmiyorum
Melodyy Gzdsrm teşekkür ederim ben yılbaşından hemen sonra gideyim ozman ya için rahat etsin burda yazılanlarda okuyunca insan korkmuyo değil valla
Melodyy Mommy_006 ya zaten tuzlu yapmıyorum yemeklerimi çok çok az bir miktar koyuyorum zeytin tüketmiyorum salcada yapacağım yemek varsa ona koyuyorum teşekkür ederim bebisin durumu nasıl peki geçmiş olsun sizede
MervErdo Korkma canım tedbirini al inşallah bişey olmaz ben protein kaçaklığı olan biriyim 2.5 senedir düzenli takipteyim nefrolojiye her ay gidip tahlil veriyorum her insanda zaman zaman yüksek çıkabilcek bişey protein ki hamilelerde sık karşılaşılır son aylarında tansiyon önemli protein seviyen ne alemde bilmiyorum en kötü ihtimal doktorun coraspirin başlatır daha sık gelip gitmeni ister suyu bol tüket bu arada 🌸
Melodyy MervErdo 3 litreye yakın tuketiyorum suyu ebe sordu tavuk et tükettin mi diye tavuk yedim dedim ozman ondandır dedi çok çok az bi miktarda çıkmış zaten dedi kontrole gidince söyle gene doktoruna dedi oda baksın kötü bisey mi dedim yok dedi her gebelikte oluyor deditesekkur ederim yazdığınız için 💓
elif4552 İlk hamileliğimde sağlık ocağında ki hemşire hanım hanım farketmişti benimde sonra doktor idrar tahlili sonrası protein kaçağı olduğunu belirlemişti 36+2 deydim sezeryanle almıştı oğlumu çok şükür gelişim sorunu yoktu endişelenme öncelikle iyi bir takiple atlatırsın meraklanma mutlaka tuzu ve tuzlu gıdaları kes bol su iç birde Allah yardımcın olsun
Melodyy elif4552 allah razı olsun ya bazi yorumlar insani gerçekten çok korkutuyor bendede gelişim problemi yok günü gününe tam gidiyor yılbaşından hemen sonra gitcem için rahat olsun gene nolur nolmaz diye baktircam ben