rabis1510 Kızlar tüm vucudum kaşınmaya başladı anlamadım sizdede bu sorun oldumu 25 haftalık hamileyim 😔
Bsmlh rabis1510 tüm kıyafetlerinizi normal yıkadıktan sonra mutlaka kısa program deterjan ve yumuşatıcı lamdan bir kez daha yıkayın
halitefe rabis1510 gebelik kolestazı olabilir ki tehlikelidir bir doktorunuza gidip karaciğer değerlerinize baktırın
Baturay rabis1510 benim de öyle sorunum var rutin testler iştendi benim Bu gun kan verdin 10 gün sorna çıkacak sonuçlar bakalım doktor ne diyecek daha 35 haftalık hamileyim
kader_ozol rabis1510 bende aynı seyden muzdarip biriyim canım. Benim 17. Haftam da basladı hala devam ediyor. Karaciğer enzimleri temiz cıktı cok şükür vücudumda olan bisey sanırım anlamış değilim. Doktorum Allerset tablet önerdi onu kullanıyorum henüz
kader_ozol rabis1510 teşekkürler canım. Olmaz mı bacaklarım harita gibi halen de öyle. Gerçekten bas belasi gibi bisey bu . Tabi karaciğer enzimlerine baktırmanda da fayda var canım. Umarim iyileşirsin en kısa zamanda 🙏🏻
WmonallissA rabis1510 evet bende de vardı ve gebelik kolestazı çıktı🤦🏼♀️ Tahlil yaptırırsanız sizin için daha iyi olur
WmonallissA rabis1510 bir anda multivitamin, demir hapı, mantar çıkmıştı onun için antibiyotik ve fitil kullanmıştım dr onların hepsinin bir arada kullanımından kaynaklı olabileceğini söyledi, şu an tüm ilaçları kestim bakalım haftaya tekrar bakılacak değerlere
Anne18 rabis1510 ocagın 6 7 si gibi gidicem bakalım ne diycek valla korkuyorum artık hap ilaç kullanmaya sanki vucudum bozuldu dekolte bölgem hep akne oldu mahvolfum
rabis1510 Anne18 bende yara vs yok tatlı tatlı kaşıntı ve akşmları özellikle karaciğer değerleri ile alakalıymış önemliymişte
Buketkucuk rabis1510 benimde nedense bacaklarım kaşınıyor ama benim mevsim geçişlerinde falan hep kaşınır biraz nemlendirici il geçiyor genelde tavsiye ederiim