Gizem93- canım 40 gün boyunca birinin kalmasına gerek yok zaten ilk bebeğinse bu süreç 1 hafta da alışıyorsun sonra insanlar gözüne fazlalık geliyor eski düzenine dönmek bebeğinle ilgilenmek filan istiyorsun ama evde biri olunca bu çokta mümkün olmuyor benimde eşim annesigile kalacaksınız filan demişti ama onlar ara sıra gidip geldi evlerimiz uzak olduğu İçin kalıyorlardı ama benim bi düzenim var ve o halimde kimseye hizmet etmek istemiyodum açıkçası annemde kardeşimin okulu olduğu İçin sadece bir hafta sonu geldi kaldı kendin halledersin alışacaksın temizliğe filan gelirim ama kalmam dedi ve ben kendim yaptığım İçin herşeyi kaynanamla görümcem gelip hizmet bekliyordu şimdi 2 bebeğimi bende temmuzda kucağıma alacağım inşallah ve hiç kimseyi istemiyorum ne annem ne kayınvalidem bebeğim ve kızımın birbirine alışma sürecinde Kimseden müdahale görmek istemiyorum açıkçası kayınvalidem kızıma şimdiden başladı o pis kakalı filan demeye çünkü kızım daha 3 yaşında o yüzden bu kez evde kimseye gerek yok yenidoğduğunda uyuyor bebekler zaten eşimde 10 gün babalık izni var sonra ki zamanda yıllık izin kullanırım zaten diyor o yüzden yatılı olarak kimseyi istemiyorum gün içinde belki yardım amaçlı gelen olursa ki hiç sanmıyorum yazları da annem köyde olduğu İçin gelip gitmesi zor olacaktır en iyisi yanlız kendine çocuğuna zaman ayırmak o dönemde annenin bile söylediği sinir bozucu oluyor çünkü maalesef 🤷🏻♀️