meryemmblog Merhaba kızlar dün yatarken bir tane içtim doktorum kaç tane kullanmamm gerketiğini söylemedi eczacıda söylemedi sizce ne zaman nr kadar içilmeli şuan biraz bulantım var gibi ?
ecemeric meryemmblog ben günde Max 4 taneyi geçmeyecek şekilde sabah 1 akşam yemek sonrası 1 gece yatarken 2 tane kullaniyordum
E_A1121 meryemmblog canım doktorum bana aksamları yatmadan bir tane öglen bir tane iç demişti benim aşırı mide bulantım vardı su dahi içemiyordum şöyle diyim tamamen geçirmiyo bulantıyı hafifletmişti bende
yusufbebekk447 meryemmblog içindeki kağıtta yazıyor. Nasıl kullanılır bölümünde.bu her ilaç için geçerli zaten . gece yatmadan 2 tane eğer geçmezse bulantın sabah bir tane yine geçmezse öğlen bir tane 4 tane en fazla .
Anne3 Ben sadece gece yatmadan önce 2 tane içiyorum içmediğim zamanlar sarı su kusuyorum bende çok etkili bu ilaç çok şükürler olsun
Cylncyln_01 Anne3 Banada dr sadece sabah ac karnına 1 tane içeceksin dedi eczacı günde 2 defa sabah akşam dedi ama ben sadece sabah ac karnına içiyorum yeterli oluyor
2melekannesi_ meryemmblog günde 4 taneye kadar kullanılabilir yazıyor reçetede ama yine de kişiden kişiye değişir mi bilmem. Ben gece yatmadan 2 tane alıyordum gün içinde de bulantım olursa 1 tane daha max 3 tane
haziranin25i meryemmblog prospektüsünde maç 4 tane icebileceğiniz ve nasıl kullanım yapacağınız hakkında bilgisi bulunmaktadır. Ben sabah 1 akşam 1 içiyordum yoğun olduğunda 2 ye yükseltiyordum
Yaseeeeeeee Bende gece 2 tane içiyorum doktor da öyle demişti gece yatmadan 2 tane iç diye şimdilik biraz rahatlatıyor beni