Gulcan1990 ahh canım bende de vardı sekiz sene önce kızıma hamile kaldığım gibi hergecen gün. Büyüdü sisdi kötü koku yaptı rahatsız oluyordum artık doktorum doğumun sonlarına doğru hep boşalttı doğumumd bu yüzden sezaryen oldu doğum yapacağım gün yumurta büyüklüğünde olmusdu rahmim çok güzel açılıyordu ama bebeği tehlikeye atmak istemedik sonuçta iltihabı bı durum patlar bebek çıkarken tutabilir diye emeklerimiz bosa gitmesin dedik hem doğum hemde ordan ameliyat oldum doktorum yaktı orayı içine gümüş nitrat koydu iki gün sonra çıkardı onu tabi biyandan sezeryanliyim ikisinde ağrısı oldu bir ay sonr tekrar etti tabi bbek emziriyorum diye hafif ilaçlarla tedavi etmek istedi doktorum geçmedi büyüdü yine kızım sekiz aylıktı ben başka bı doktora gösterdim çok daha iyi bu isden anlayan yırt disinda görev yapmış biriydi ona gittim ultrsaondan baktı ceviz büyüklüğünde dedi ama barholin değil bu başka bişi dedi istersen hemen alal eve git dedi bende ertesi güne randevu aldım hazırlık falan yapayım çocuğumun yanında biri kalsın diye sabah sekizde hastaneye geldim onda ameliyata girdim çıktığımda bagiriyormusum elimi oraya atiyormusum çünkü o ceviz büyüklüğünün arkası varmış benden portakal büyüklüğünde birde bir kaç tane sacak saçak seklinde birşeyler çıkarmışlar doktorum ilk defa böyle birşeyle karşılaştım dedi hemen patolojiye göndermişler bekle bir hafta sonuç gelsin ben çok ağrı çektim alta tampon koymuşlar bildiğin mosmos olmuşum agrilarim dönmedi iğneler yapıldı megersem tampon sismi kanbsincindan dolayı tekrar ameliyata girmiştim çok çıkar çektim doetgun kaldım hastanede ama çok şükür doktoruma güveniyordum beni o seydenn kurtardı iliski hayatımda düzeldi eşimde rahatsız oluyordu koku oluyordu bide yeni evliyiz ozAmanlar demem o ki keşke ben ilk fındık gibi farkettigimde gidip tedavisini olsaymisim siz sakın ihmal etmeyin iyi bı doktor bulup iyice baktırın bana da kıl dönmesi olmusdur dendi bartholin dendi ama başka birşey çıktı çok şükür sonuçlarım da temiz çıktı ama o dört gün bana neler yaşattı bir Allah birde ben bilirim Allahım düşmanima bile yaşatmasın inşallah psikolojim bozulmusdu artık goguslerimde şişiyor kızımı emziremiyorum çektiğim acilar umarım sizinki benim ki gibi değildir sizi korkutmak için yazmadım ama nolur öyle şeylerde biraz daaha dikkatli olun hemen müdahale edilmesine izin verin ihmal etmeyin daha da büyüyüp acı çekmenize müsade etmeyin sizi çok iyi anlıyorum ben şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşım sağlıkla bebeğinide kucağına almayı nasip etsin rabbim çok şükür şimdi bende beş haftalik hamileyim üçüncü çocuğuma .