ilgin22 mucizemm01 bence normal 🙄 bende 3 kilo verip verdiğimden sadece 1 kilo almışım iyi demişti doktor ☺️
mucizemm01 Drf ekmek tarzı seyleri bırak sadece daha vitaminli proteinli seyler ye bebege gidiyor ztem extradan aldıgın her kalori de sana kalıyor 🙈
aysutemiz Drf ekmek ve karbonhidrattan kaçının.sebze meyve et yumurta ve kahvaltılık ağırlıklı besleniyorum .19 haftalık olucam üç güne hiç kilo almadım sayılır sadece 500 gr almışım
Tuuanammm Bende yarın tam 19 oluyorum hıc kılo almadım ılk 4 ay kılo almayı cok onermıyolar zaten ben doktora gıttım bebegın kılosu az falan de demedı. Bebegin saglıklıysa kılo yu takmayın
Seher112 Semaykal bende şuan 22+3 üm 11 kilo aldım ama doktorum bebeğinde seninde kilon normal dedi bende kilolu bi insan değilimdir
Semaykal Seher112 Dışarı çıktıgında göbegim çok gözükmüyor normalde 5 aya girdigimde göbegin büyük olması şazımken yok 😂😂 bebegimin kilosuda iyi sıkıntı yok
Cansu57 mucizemm01 iyisin canım zaten doktorlar 16. Haftaya kadar alınan kilolar sizi etkiler bebeği değil diyor