AYSU1905 Bugün inanılmaz bir ağrı ile acile gittim gaz sıkışması gibiydi emin olmak çin 1 saat kadar bekledim evde geçmiyordu mide bulantım kusmam da vardı yalancı sancı çıktı
Dilara12 AYSU1905 ya şu an bende öyleyim daha 32 haftalığım karnımda inanılmaz sancı var belimde de yattığımda daha çok oluyor tuvalete gitme isteğim var ama hiç bişey olmuyor acaba hastaneye gitmelimiyim?☹️
corekotu_1 Dilara12 hic bekleme git doktora bence. bunlar direkt dogum belirtisi burda anlatilanlar kadariyla. Allah yardimcin olsun canim🤗
Dilara12 corekotu_1 şimdi sıcak bir duş aldım biraz daha hafifledi ama devam ederse gidecem daha çok erken ya☹️☹️
spaceship Dilara12 çok sıcak duş önerilmiyor bilginize. Açılmayı, rahim hareketlerini tetiklediği için… Ben de 33’teyim, 30’dan beri düzensiz sancım çıkıyor, aksi gibi şöyle sıcacık duş almak istiyor canım 😁
AYSU1905 Alttan muayane de oldum ben ama açılma yoktu yalancı sancı çıktı açılma olmadan da sancı olur mu
Dilara12 spaceship biliyorum ama çok iyi geliyor dün gece çok kötüydüm gerçekten doğuracam sandım şükür duştan sonra geçti🙈 bu haftalarda normal mi acaba? Bende 32+1 im şu an🤷♀️