ebruli_ Merhaba Anneler dört beş gündür sürekli ishalim bi türlü geçmedi doktora gidip te ilaç yazmasını istemedim.. Oroferon Demir ilacına başladım ondan mı acaba önceden farklı bi Demir ilacı kullanıyordum
Gamzebz ebruli_ bende burda bekleyim ben 7 haftalık gebeyim 3 gündür bu ilacı içiyorum ve bende aynı durumdayım sizde yazınca ilaçla ilgisi oluğunu düşünmeye başladım
Gamzebz ebruli_ OROFERON hidrojene hintyağı içerir. Bu nedenle mide bulantısı veya ishale neden olabilir ve barsak tıkanmasında kullanılmaz. Canım netten baktım bu yazıyor demek ki bundan 😔😔
ebruli_ Gamzebz Aaa sende de mi oluyor çok geçmiş olsun Vallahi canım çıktı ya kaç gündür.. Bi kaç gün ara vereceğim bu ilaca bakalım nasıl olacak
ebruli_ Gamzebz yok bulantı hiç yapmıyor ama sen daha yedi haftalıksın canım o yüzden bulantıların oluyordur
Gamzebz ebruli_ bulantım normalde vardı ama sanki ilacın içinde daha mı çok oluyor bilemedim belkide diğer ilaçlar yapıyor da olabilir 😒
Gamzebz ebruli_ kızımda hiç olmamıştı bulantım bu hamileliğim diğerine hiç benzemiyor gün boyu sürekli midem dönüyor gibi hissediyorum