DenizAlpinannesii seymaabyk tam 25 haftalık hamileyim ve dün gece eşim uyandırdı beni horluyosun uyuyamıyorum diye gecenin bi saatinde 😂 sabahtan beri laf sokuyodum bana öyle dedi diye üstüne bu postu görünce çok güldüm 😂 artık savunmam hamilelikten 😂😂
seymaabyk DenizAlpinannesii Aynen bende anladım hamilelikten olduğunu yalnız değilmişiz bizim gibi çok kişi varmış 😂
guneysmom seymaabyk canım evet hamilelikten bendede var ama çok fazlası yani uzun süreni tehlikeliymiş bunu doktoruna kesin söyle internetten oku bi canım
guneysmom Ayssmom hahaha canıım cok tatlısın sanırım horlarken doğru nefes alamıyoruz oksijensiz kalabilir filan ben okuyup araştırmıştım bayağı sende oku ama doktoruna da söyle
Uykulugebe seymaabyk bknz. Ben 😂 ister istemez oluyor hamilelikte canım vücutta daha yorgun olunca horlama çok oluyor
seymaabyk Uykulugebe Ya bide uykum da ağırlaştı sanki. Geceleri çok uyanırdım eşim sağa dönse gözümü açardım şimdi çok derin uyuyorum nedense 😂 ama doktora gittiğimde danışayım mutlaka
Myssr seymaabyk hamilelikten 😂😂 ben de horlamaya basladm cozumsuz. Cunku zaten yan yatiyorum yapcak bisi yok
seymaabyk Myssr Bide yan yatmamıza rağmen oluyor o da ayrıca tuhaf ama hamileliktendir bizim gibi çok kişi varmış yorumları görünce 😂
fatos5306 seymaabyk bende hiç horlamazdım ama 32. Haftalardan sonra başladı ama sağlam horluyomuşum 😀😀😀