kader_akgun Kızlar 37 haftalık olduk ama ilk ismimize bir türlü karar veremedik 🤭Bir el atın da fikir olsun 🤗🌼
A-F-B kader_akgun betül çok güzel bir isim asel de ama çok asel koyan var ve ben begenmiyorum yine de siz bilirsiniz❤️🙏🏻
kader_akgun seymaabyk bende Betül demiştim hatta alışmıştım baya ama eşim de dün Asel olsun dedi o da güzel ama dalga geçilir diye korkuyorum
kader_akgun seymaabyk Asel le dalga geçilir diye düşündüm ilk hamile olduğumu öğrendiğimde direk Asel koyacağım demiştim eşim o zamanlar geleceğin Aselsani doğacak duracell falan gibi dalga geçmişti
seymaabyk kader_akgun Eşler işte birşeyler buluyorlar bende baya bi isim söyledim sürekli birşeyler uydurdu yanına 😂 şuan ne koyacağım bende bilmiyorum
seymaabyk Papatyam_anneyim Asel,Lina hep bunlar konuyor aslında bende Asel ismini çok beğeniyorum ama çok fazlasıyla yaygınlastı
kader_akgun seymaabyk artık 37 haftalık olduk şimdiye kadar Betül Hafsa deyip durdum ama Betül içime sinmeyince Asel çıktı başımıza
A-F-B kader_akgun bizim ailede de yok ama bende istemezdim kuzum yani popülerleşti ilerde ailenizde de olabilir öyle düsün
A-F-B kader_akgun yine de gönlünden ne geçiyorsa koy yorumlarım seni etkilemesin ömrün boyunca sen sesleneceksin ona annesi❤️
kader_akgun A-F-B Ayy olur mu teşekkür ederim fikir alışverişinde bulunduğumuz için çok hoşuma gidiyor fikriniz teşekkür ederim ♥️