Bseda Aloneanqel inşallah öyle olur çok zor geçti bugüne kadar aşırı bulantı ve kusma ile çok şükür eskiye göre daha iyiyim en azından dediğin gibi bikaç gündür enerjim var🤭 balayı insallah güzel geçer canım😁🤭
Bseda Aloneanqel sonu tahmin edebiliyorum🥺🙉 hayırlısı artık Allah kolaylıklar versin tüm hamişlere🥰🤲🏻
Makbule05 Medikalpark florya sezaryen 3500-4000, normal 10.800 dü 2020 fiyatı ,prof veya doçent farketmiyo dendi
E-O Busraveminisi1 normal doğum sezeryan fiyat aynı mıydı acaba? Özel sigortaya göre değişiyor mu fiyat bilginiz var mı ?
Busraveminisi1 E-O normal farklı sezeryan farklı ücret alıyorlar özel sigortaya göre de değişiyor canım onu hastanenin fiyat alma birimiyle özel görüşmelisiniz
Abcxyz Htcee9 çok tuhaf kurumsal bir hastand olmasına rağmen uçurum dencek kadar şehirler arası fiyat farkı var. Ben batmanda ikamet ediyorum normal doğum bin küsür sezeryan 2 bin. Ama samsunda arkadaşım yaptı 6.500 e
Eclo Göztepe Medical Park için en son kasım 2020 de normal doğuma 9bin demişlerdi. Uzman, sezeryan ve Acıbadem sigorta gibi durumlarda artıyor. Bu sene de 10bin olmuştur 😔 içinde bebeğe kıyafet vs. hiç birşey de yok…