Esra4848 Merhaba , ilk gebelik ve 4. Haftadayım. İnanılmaz derecede bacak ağrısı yaşıyorum. Yaşayan oldu mu hiç ? Neyden kaynaklı olabilir ?
Emel91 Esra4848 maalesef oluyor canım magnezyum eksikliği ya da ağırlığın değişmesi sebebiyle ilerleyen Zamanlarda daha sık yaşanıyor ben çok çektim
Mercimekmom Esra4848 2 günde bir sade maden suyu iç canım geçmezse magnezyum eksikliği vardır doktoruna ilaç yazdır
Karbeyaz12 Esra4848 benım sadece sol bacaktı,doktorum renkli dopler isteyip radyolojiye gönderdi ve temiz cıktı. Sonraki haftalarda kendilğinden geçti
Mommyyyy Esra4848 benimde hamileligimin ilk zamanlaeinda olmuştu canım hatta hamile olduğumu ordan sezmistim şimdi 30+0 iz 💙🤲🏻 insallah
Esra4848 Emel91 anladım çok teşekkür ederim. Sanırım bir çözümü yok sadece sıcak su ile idare ediyorum
krszd Esra4848 sıcak su kullanma kanamanı getirir hamilelikte sıcak su sıkıntı duşta bile ılık kullanman gerek
krszd 5+3 üm o bacak bel ağrısı hiç geçmedi bak şuan saat 3 uyuyamıyorum düşün ama doktorum normal olduğunu söyledi için rahat olsun
oglum0603 krszd bende şimdi bacak ağrısı ve mide bulantisiyla uykumdan uyandım 😢 mide bulantısına alıştım ama bacak ağrısı çok zor
Uykulugebe Esra4848 ilk haftalarda olur o canım adet zamanı gelip adet olmadığın için. Hatta bir sonraki ay da tam adet döngünün olduğu tarihlerde yine olur. İlk 3 ay filan böyle oluyor. Bel bacak ağrısı olur normal.
Dolunayh Benim tam tersi ilk zamanlar değil 7. Aydan sonra başladı doktorum normal olabileceğini söyledi ama öyle kötü ki yürüyemeyen insanları şimdi anlıyorum doğumdan sonra geçecek diye gün sayıyorum 1 haftamız kaldı inş
Karbeyaz12 Esra4848 mesela varis mi diye suphelenmisti doktorum ama testler iyi çıktı ve dedigim gibi sonra kendiliğinden geçti. Ağrı şey gibiydi bacağım cok yorgun gibi