Deryayurt Kulcekubra bacak arası çıkınrı var ama sanki paralel gbi yukarı bakmıyor çıkıntı bence kız bebek doktorun tahminde bulundu mu
Kulcekubra Ortmenanne16 hayırlısını nasip etsin mevlam ama 2 oğlum var kız evlat hissini yaşamayı da çok isterim🥰
Kulcekubra Deryayurt yok canım tahminde de bulunmadı Dr 2 oğlum var bı heyecanla bekliyoruz ama bugün de eli boş döndük kontrolden
Kulcekubra Deryayurt birde haftası onde dedi 19 haftayı geçmiş dedi ona rağmen söylemedi cinsiyetini biraz ısrar ettim şuan gösterecek bir pozisyon da da değil dedi
Deryayurt Kulcekubra allah sağlıklı hayırlısını versin ben kıza benzettim inşallah gönlüne göre olur 🌸❤️
Kulcekubra Deryayurt evet aslinda sanki onu bildiği için söylemedi gibi geldi bana 8 Ocak atrintiliya giricem canım 10 gün sonra kesin olur o zamn dedi dr
Gulsen4224 Hayat1234 belli olmaz ise doktorlar usgye niye bakıp cinsiyet söylesin bize biraz mantıklı konuşalım 😂👍🏻
Gulsen4224 Hayat1234 tamam ben doktorum mu dedim peki bunu bende biliyorum doktorlar usg ye bakıp tahmin yürütüyorlar değil usg fotosundan nasıl cinsiyet belli olacak diyen sizdiniz doktorlarda ordan bakıyor onu demek istedim kaos yaratmayın