ssnnmmm Minnakgelinn en geç 24.haftaya kadar hissetmemek normal ama genel olarak 20de falan hissedilmiş oluyor
Oyagunaydin Minnakgelinn 20. Haftada hissedersin canım en geç 24.hafta ilk zamanlar pıt pıt oluyor zaten ☺️
Yasemin00 Minnakgelinn ilk bebegimi 20 haftalarda hissettim 2. yi de18.19 gibi hissettim 3 bebegimide 16.haftada hissettim çoklu gebelik sayılarında hissetme ler aşagıya düşüyor erken hisetmem ondanmış Dr um öle demişti
zynb_ozkn Minnakgelinn aslında kişiden kişiye değişiyor canım ama 20. haftaya kadar küçük bir kalp atması seyirme gibi nişey mutlaka hisedersin bn 16. haftamda hisetmiştim
seymaabyk 16 da hissetmeye başlamıştım pıt pıt seğirme halinde oluyodu şimdi daha net 25 haftalığım. Doktorum ilk hamilelikte 20. Haftadan sonra hissedersin hareketlerini demişti ☺️
Minnakgelinn Çok teşekkür ederim hepnize daha 12 haftadayım ilk bebeğimiz inşallah bende hissederim😍🥰🤲🏻
Minnak_annesi34 Minnakgelinn burdakilere bakarsan 10 da hisseden bile var 😅😅😅 Ilk gebelik icin 18 20 24 arasi normal süreçtir az kalmis sizinde😇😇😇