Prenses21 Kizlar doktorum toz ilaci verdi gce ytmadan once ic dedi tuvalete cikmamam gerekiyomus iceli 1 saat oldu acaba tuvalete gtsem etkisi gdermi cok tuvaletim gldii
Neslihan1903 Prenses21 uyumadan önce içmeniz lazımdı boşa gidecek şimdi yatağa yatmadan önce içmeniz lazım doktorunuza sorun bir daha yazsın
Mybabyizmir Prenses21 5 saat tuvalete çıkmaman gerekiyor onu içtikten sonra. İdrar torbandaki mikropları temizleyecek bence beklemeye çalış bı faydası olmaz çünkü zaten tek kullanımlık
lalezar06 1 saat genelde yetiyor canım ama sonrasında da bol su icmen lazım, enfeksiyon geçmezse 1 şase daha içersin
Neslihan1903 Prenses21 tuvalete gitmezseniz olur ama idrar tutmakta iyi bir şey değil canım bilemedim 🤷🏼♀️
Neslihan1903 Prenses21 öyle hemen geçmez ki bir kerede ben 2 ay uğraştım kolay geçmiyor ve o ılacın 10 kadar etkisi var bol bol su için
Pinar-1991 Prenses21 hemen gecmez anca 1 haftaya gecer bol su icin ben bol su ictim bir hatfa sonra tekrar tahlil yaptırdım baya azalmisti su icmeye devam ettim c vitamini takviyesi aldim oda iyi geliyormus sonraki hafta tekrardan tahlil verdim bitmisti sizde dikkat edin bol bol su icin elbet geciyo