Arasinannesi44 25+1 haftalıgiz önceleri sag gögsümün altında batma hissi oluyodu suan ise agrı uyuşukluk hissi ve kaşıntı oluyo sebebi nedir bu durumu yaşıyan varmı 😑
kubusssss17 Arasinannesi44 canım aynı şey uzunca bir süre bende de vardı dediğin gibi batma hissi acı sızı sanki morarmıs gibi bebek doğum pozisyonunu alınca yani baş aşağı dönünde o ağrı sızıda geçti. Baskıdan muhtemelen
Busracobann Arasinannesi44 ilk kızım da doğum yapana kadar yaşadım nefes alamıyordum sutyen takamıyordum o kadar zordu ki ne zaman kızım doğdu geçti Allah şifa versin
KSA Ben de 23+5im şu an. Bende de 1haftadır sorun aynı. Geçen hafta detaylı ultrasonda doktor çok bastırdı ona veriyorum. Dışardan hiçbir kızarıklık morartı yok ama içerden etim ezilmiş gibi.
Arasinannesi44 KSA bndede bi aydr var canim ora darp edilmiş yara almişta kasiniyo gibi 😬 nasıl bastırmiş doktor öyle gecmiş olsun 🙏
yarennida1919 Aynısı bende de var 30+4 üm bende,özellikle geceleri yattığımda batma ve tatlı tatlı kaşınma oluyor, doktorum rahim genişledikçe göğüs kafesinin genişlemesinden kaynaklı bebeğin kaburgalara uyguladığı baskı sonucunda olduğunu söyledi ☺️
Arasinannesi44 yarennida1919 hiçte tatlı degil 😬 banada etraftakiler öyle dedi ilklerde batma olunca suanda kasiniyo surekli kötü bisey 😫 Rabbim hepimizin yardmcisi olsun 🥰
Arasinannesi44 Papatya13371 ben sordum bir kere pek bisey demedi idrar testi istedi bunla idrar testi ne alaka özel hastane iste🤦♀️