Hhilall Merhaba kozlar çorluda hangı hastanelerde ayrıntılı ultrason yaptırdınjz? fiyat ne kadardı? V
Emine3 Hhilall Reyap ta yaptırdım Petek hoca yaptı ikiz bebeklerim için 500 tl ödedim tek bebekte 350 400 dür herhalde
bbestw Hhilall çorluda vatana belli günlerde geliyormus sanırım canım 450 tl imiş. Bende lüleburgazda oturuyorum edirnede cenk sayına yaptırdım 400 idi
Fucshbau Ben lüleburgazda oturuyorum buralarda var mi bilmiyorum ama ben edirnede ekol hastanesinde 200tlye yaptirmistim
Fucshbau Hhilall profesör yaptı ve baya detaylı baktı. Çok memnum kaldım ben yolu dert etmezseniz gidin derim. Cd verdi sonrasında bebeğin 4 5 adet kısa kısa videosu var içinde
xkyerva Emine3 istanbuldaki reyapta 400 tl ayrıntılı ultrason petek hanımda sanırım istanbuldaki doktor değilmi çorluyadamı geliyor bende meryem hanıma gidiyorum ayrıntılı ultrason için randevuları dolu olduğu için petek hanıma gönderdi
Ozgeulnc Hhilall hayır Çerkezköy de takipçi doktorum , arkadaşım ordaki doktordan memnun kaldığını söylemişti ona güvenerek gittim ve doktor bey gerçekten açıklayıcıydı bende memnun kaldım ☺