Mercimekmom SineMina bende öyleydim 11 17 arası ağzıma bişey girmeden duramazdım 12 1 illa yiyeceğim şimdi aramıyorum artık çok şükür 😂😂
Lezginka SineMina evet 11+2 5 dk önce bişiler yedim, dün de bu saatlerde resmen bir öğün yedim yemediğim an bayılacak gibi oluyorum, hamilelikle birlikte ortaya çıkan bir durum bu, nedendir, doğal mıdır bilmiyorum
Se3008 SineMina bende 7. Haftadayim.yemezsem elden ayaktan kesiliyorum bayilacak gibi oluyorum. Yiyincede midem bulaniyor, napcagimi sasirdim. 🤦🏼♀️
SineMina Lezginka ayni suan vallahi hem yiyorum hem yaziyorum 😄 boyle degildik asla yemem nirmalde bu saatlerde ama elimde degil yani yemem lazim yoksa asiri midem bulaniyo bu gidisle asiri kilo alicaz 😒
SineMina Sevgiinur 34. Haftaya kadar devam ederse kapilardan sigmam artik zaten kilolu hamile kaldim 😔
Sevgiinur SineMina benim şu 10 gün içinde başladı nasıl alıştırırsan öyle gider vala hiç alışma kitle kapıyı😂
SineMina Meltem_1990 aslinda bnmde son 1 haftadir var 5 kilo verdim basindan beri asiri mide bulntisi vardi