2melek_annesii Lilo korkuyorum yaa ilk gebeliğimde 56 cıkmıstı düşükle sonuclanmıstı değer cok düşük geldi normal mi sizce 😔
Babygirlmother @2melek_annesii var ve çok yeni 2gün sonra tekrar baktırın iki katı civarında yükseliyorsa sağlıklı bir hamilelik başlangıcı olarak yorumlanabilir. Hayırlı olsun
2melek_annesii Babygirlmother teşekkür ederim ama 2 gün sonra tekrar gitcek vaktim yok bebegimi bırakcak kimse yok randevu alıp direk kadın doguma gitsem olmaz mı
ratatosk 2melek_annesii ilk değerin düşüklüğünden ziyade 2 günde en az %60 arttı mı artmadı mı ona dikkat ediyorlar. Testi tekrarlamanız en sağlıklısı
Babygirlmother @2melek_annesii olur tabi ki ben emin olman için söylemiştim ben hastanede çalıştığım için öyle yapmıştım. Gönlünüzce olsun inşallah
2melek_annesii Babygirlmother öyle yaparım artık bide sey sorcam acaba simdiden hamile ilk zaman mor Bi hap kullanıyor onu alıp içmeye baslasam olur mu adını hatırlıyamadım hamilelikten önce 3 ay sonra 3 ay kullanıyordu
2melek_annesii ratatosk malesef tekrar gidemem ki oglun var bırakcak kimse yok bunu bile acile gidip ögrendim esim bakarken
ratatosk 2melek_annesii bilemedim o zaman henüz regliniz de geçmemiş randevu alıp gitseniz bile bu haftada kese görünmez diye biliyorum.
2melek_annesii ratatosk bu hafta degil 6 ocakta oglum sünnet olcak o felan gecince iyileşince anca giderim artık 😔
Babygirlmother @2melek_annesii folik asit mi? Eğer oysa kullan hemen o önemli. Ben öncesinde ve sonrasında kullanmıştım. Zaten doktorlar çocuklar düşünüyorum dediğin an veriyorlar folik asidi