Minikmucizem199 Kızlar nişan dedikleri şeyin rengi nedir ☺️ ilk gebeliğim olduğu için bilemedim ve nasıl bişey normal akıntı dan farkı nedir ☺️ şimdiden teşekkürler
Yagmurbegum Minikmucizem199 benim ilk gebeliğimde iki kere bayaz sümüksü yapışkanımsı sekilde geldi bende sormuştum bşr tanıdıga nişan böyle olur mu falan diye yok demişti ama akabınde de pembemsi kırmızımsı sekilde geldi bence beyazda olabılır
cagla24 Minikmucizem199 kanlı sümüksü akıntı canım anlarsın illa ki ben 2 ay önce doğum yaptım çamaşırıma gelmişti gördüğüm gibi anlamıştım
Minikmucizem199 Oykuaygun hım anladım canım çok affedersin benim bugün sümsük gibi akıntım geldi iki defa ama rengi beyaz yani bilemedim 40+2 hamileyim ☺️🙈
Ynr91 Minikmucizem199 evet canım ilk hem bebeğimiz hem biz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah
Minikmucizem199 Yagmurbegum anladım canım çok sağol bende utandığım için soramiyorum ablam gile flan🙈🙈☺️☺️
Ocakannesi25 36+5 de açıklık bakmıştı doktor ama canım çok yandı bir iki damla kan gelebilir korkma demişti, ertesi gün kahverengi mukoza şeklinde akıntım geldi, nişan o mu oluyor ben de merak ediyorum
Minikmucizem199 Ocakannesi25 Hım bende merak ediyorum benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor taa doğum anına kadarmiş
Minikmucizem199 Ynr91 ayy ne güzel yok benimki 20dk bir yol ama taksi falan tutup gitsen yasak var ceza yazarlar anca ambulansı çağırız ama ben ondan korkuyorum sancım varsa kesilir onu görünce 😂😂🙈🙈
Ynr91 Minikmucizem199 korkma korkma canım sonuçta durumun belli bişey olacağını sanmıyorum kendini boşa strese sokma
Minikmucizem199 cagla24 öyle mi o zaman yok o değilmiş bende sevindim artık doğuracam diye sanki bir yılıdır hamileymişim gibi 🤗☺️☺️
cagla24 Minikmucizem199 son günler geçmek bilmez hep bir belirti arar insan doğuma dair 😂 allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin 🙏🏻