prensesim35 Merhaba kızlar 34+4 haftalık hamileyim afedersiniz sıkıştığımda kasığıma iğne batması şeklinde ağrı oluyor normal mi yani gelir gelmez lavaboya gitme ihtiyacımın olduğunu hissettiğim ilk anda oluyor aynı durumu yaşayan var mı?
Dilara12 prensesim35 bende 32 haftalığım tuvaletimi yaparken altımda ağrı hissediyorum çoğu zamanda baskı hissediyorum ama normal sanırım bebek büyüdükçe baskı yapıyor dediler 🤷♀️
sevdam_21 prensesim35 bnde yanı 32 haftalığım normal bnce geçen gün doktor bı anormallık görmedi ultrason da
FeyzaLina prensesim35 normal canım bende 34 haftayım aynıyım çocuk çok büyüdüğü için hemen ağrı oluyo
Ayfs prensesim35 idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi bide böyle düşünün😕 batma yanma enfeksiyonken bana çok oluyodu altıma yapıcakmışım gibi hissediyodum yetişemeyip. Hamileyken wc ye çok çıktım ama hep rahatlama hisettim.
prensesim35 Ayfs bu durum 1 aydır var canım 1 hafta önce acile gitmiştim enfeksiyon için tahlil yapıldı temiz çıktı
DaisyMom prensesim35 bende 32+3 haftaligim son bir kac haftadir bu durum bendede var.Benim sol kasigim oluyor yurutmuyor bile lavaboya gidene kadar.Sol kasigimda gebelikten once kist vardi acaba onun etkisimi diye dusunuyorum.Birde yemek yapmak icin bir muddet ayakta kaliyorum bir kac saat sonra sol kasigimdan agri vuruyor sabah olunca ancak geciyor.