Bende de ilk başlarda çok sık oluyordı idrar yolu enfeksiyonu ilaç kullandım ona rağmen geçmedi ve çok temizimdir genital bölge konusunda aslında bu şekilde yaparak yanlış yapmışım yengem eczacı o dedi ki her küçük tuvaletini yaptığında yıkama çünkü hamilelik çok cise çıkıyoruz her seferinde yıkayarak daha da tahriş edip bozuyorsun pH’ını dedi, bi kere yıkıyorsan bi kere yıkama dedi Benim icin çok zor bişey bu çünkü ben yıkamadan normal hayatımda da asla duramam hele büyük tuvaletten sonra genital bölge jeli ile köpürte köpürte yıkardım biraz takıntılıyım, ama artık çok vanım yanıyordu bıkmıştım dediği gibi yaptım inanır mısınız gerçekten geçti, çok sık idrara çıkıyorsanız malesef geçene kadar su dönem her çıkışınızda taharetlenmeyin yaptığınız gibi sadece peçete ile silin ama hiç beklemeden, gün içinde mutlaka çamaşır değiştirin bol su içmek zsten bu isin anahtarı. Ben bu şekilde iyileştirdim ama sizde virüs tespit edilmiş onun icin doktorunuz başka bir şey vermiş olabilir ben alternatif tıp ya da ilaç önermem doğru olmaz fakat benimki bu şekilde iyileşmişti