A_Alparslan Cgdmkycmn 41+1 hiçbir belirti yok … Erkek benim de.. 31 Aralık da yatışım var yarın da gelmezse🤷
Minikmucizem199 Cgdmkycmn bende aynı durumdayım aynı haftadayim benimki de çok hareketli Maşallah kızım ama gelmek istemiyor bebişler ☺️
61Aysen Cgdmkycmn pecete koyuyorum bnde sarımsı afdrsn sümüksü binakimti geliyo balgama da benzr katı ped vajinayi nemli tuttugu icn enfeksiyon riski veriyoms bi kadin dogumcu oed kullanma demişti bnde pecete koyuyorum genlde
Cgdmkycmn 61Aysen benim akıntım da olmuyor 😅 nazar etmiyim kendime de hiç enfeksiyonum olmadı o yüzden bişi kullanmıyorum ped. Peçete vs banada bir arkadaşım demişti son hafta ped koyun diye ona da doktor demiş
Nasi95 Benim nisanim pazartesi geldi. Ve uc gun boyunca. Merak etmeyin nisan geldiginde farkli bisey oldugunu anliyorsunuz. Ne akinti gibi sulu, nede kan gibi kipkirmizi. Afedersiniz sumuksu ve sadece ip gibi bir iki kan ipligi icerir.
Umksanbe Meltempek doktorum salıya kadar izin verdi salı gününe kadar gelmezse ben alacağım ama korkma dedi suni sancı vermem fitille halledelim kendi sancın gelsin dedi
corekotu_1 Cgdmkycmn valla anladim ki 1 gecede degisiyor her sey. Bende de hicbir belirti yoktu dun gece kasiklarima agri girdi butun gun ara ara yokladi. Bu sabah biraz daha artti. Ve sonuc mu su an hastanedeyim dogumu bekliyorum yatisim yapildi 😅 yani her sey bir anda degisebiliyor hic stres yapmayin ayrica ne nisanim geldi ne suyum ama acilmam varmis
betusumm corekotu_1 kolay bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Rabbim yardımcın olsun. Açılmanın olması çok çok güzel. Allah yardımcın olsun.
Cgdmkycmn corekotu_1 kaç haftalıktı canm senin ? Bide açılma olduğu zaman acaba biz hissedebiliyormuyuz ? İlk gebelik olunca insan biraz cahil oluyor ister istemez hiç bişi anlamıyoruz 😅
corekotu_1 betusumm amiin Allah razi olsun hepimiz insallah sag saglim tez zamanda aliriz kucagimiza bebislerimizi 🤗
Mondly Cgdmkycmn 41+1 de geldi benim oğlan o istemedikçe gelmiyor anam bacım benimkini zorla çıkardılar içerden ona kalsa hala gelmeyecekti 😂
mlktrn Bizde 40+3 olduk Pazartesi’ye kadar kendi gelmezse doktorum hazırlıklı ol biz başlatalım doğumunu dedi ama ne gelen var ne giden 😅
Cgdmkycmn mlktrn bakalım bizede ne dicek cuma günü ☺️ Kendiliğinden gelseler ya bu seneki bebeler bi nazlı çıktı 😅
Cgdmkycmn mlktrn aynen öyle valla hayırlısı sağlıkla gelsinler de 🥰 ben çok bişi hissedemiyorum oğlum sağolsun hiç sinyal göndermiyor 😅