Gmzbrl Kızlar magnezyum kullanımı kasılmayı sancıyı durdurur mu son haftalarda? doğum gecikir mi acaba ben günde 2 tane içiyorum 36+1 haftalık şuan dr.unuz ne zaman bıraktırdı size
Meldemmmmm Gmzbrl bana doğuma yakin bırakcaz dedi erken dogumu önlüyor ilac ayni zamanda krampları kasilmalara ii ve bağırsaklarda düzenliyor 37+3 Halen kullaniyorum
alindas Gmzbrl ben 36.haftam biterken bırakmıştım kasılmaları engelliyormuş son haftalarda o da geciktiriyormuş
NurSema01 36+2deyim bende kullanıyordum 35+5te randevum vardı ilacım bitmişti doktora tekrar yazmasını istedim yazdı fakat artık içmememi yoksa doğumu geciktireceğini sadece baş ağrım falan olduğunda içmemi söyledi 4 gündür falan kullanmıyorum ben günde 1 tane içerdim suya atıp
Gmzbrl NurSema01 bende bacak ağrısı için kullanıyorum 36+2yim bende bırakıyım en iyisi. kimisi alakası yok geciktirmez diyo ama bence geciktirir çünkü erken doğum riski olup kasılması olanlarada veriyorlar o yüzden mantıklı geliyo bana
YaseminBatrk NurSema01 ihtiyacınız olduğundan mı verdi doktorunuz yoksa bel bacak ağrısı olduğundan mı acaba . Benim değerlerim iyi ama bacağım kasılıyor diye doktor yazdı bana
NurSema01 YaseminBatrk benim migrenim var o yüzden kullanıyordum ama bel-bacak ağrısı izin kullananlar da var genel olarak ağrı olmasın diye veriyorlar ve erken doğumu önlemek adına
Gmzbrl YaseminBatrk aynen canım banada bacak için yazdı huzursuz bacak sendromu dedi bacaklarım böyle kasılıyo değişik bi his oluyo özellikle geceleri oluyo uyutmuyo bazen
NurSema01 Gmzbrl prospektüsünde de yazıyor zamanından önce kasılmalar, rahim ağzı yetmezliği, erken zar yırtılması, gebelikte kasılmaları durumlarının tedavisinde kullanılır diye
Asem60 Bende bacaklarım için heer gece yatmadan içiyorum 36 2 yim fakat çok sıkışırsan iç dedi onu da içmezsem bacağım felaket huzursuz oluyor 😔