Muhammedikbal Gebelikte huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı? Geceleri ayaklarda huzursuzluk, uyuyamama, sallama isteği, hareket ettirme isteği vs.. Yaşayan varsa şayet Çözüm buldu mu? Var mı bir öneriniz?
Semakcy Muhammedikbal ben de öyleyim soğuk suya tutuyorum ama yine de fayda etmiyo kontrol de doktora soracağım 😕
Gullll35 Muhammedikbal henüz 9 haftalık olduğum halde bende de var kalkıp soğuk taşa basıyorum biraz rahatlatıyor daha kalıcı bi çözüm varsa öğreneyim☺️
Ces Muhammedikbal soguk anlık cözüm ancak en iyi çözüm doktorunuz da önerisiyle tabi magnezyum desteği ben hap içmediğim zaman çok kötü oluyorum
Addaaa Gece yatarken ayağımın altına yastık koyuyordum benim de ilk haftalardan beri vardı sonra da magnezyuma başlatmıştı doktorum hala kullanıyorum artık 36 haftalık oldum tabi çok şükür
NilayRuya Muhammedikbal bende de var soğuk suyla yıkıyorum bacaklarımı ayaklarımı biraz geçiyor işte 🤔
Kevserozhan Muhammedikbal bendede hep vardı şuan 35 im ama geçmiyor ilaçta verdi takviye edici de verdi geçmiyor bi çözüm bulamadım ben şiödiye kadar imşallah doğumdan sonra geçer 😏
berus Muhammedikbal yatmadan 2 saat önce demir alıyorum. 1 saat sonra kalsiyum sut yogurt ne olursa bol miktarda en son yatarken de b12. Malesef bunlari gündüz aldığımda fayda etmiyor. Tabi bunları alınca da hiç olmuyor diyemem. Gece uyanıp sut içiyorum fayda etmezse magnezyum alıyorum. 2 tane norolog değiştirdim magnezyum verip geçiştirdi ama fayda etmedi. Tam olarak neden olduğunu doktorlarda bilmiyor ilaci da hamile olanlara da veremiyorlarmis. 34 haftaligiz.kismet bazen ole hal alıyor ki bacagimi kesesim geliyor. Bi de hiç fayda bulamadığım da çörek otu yağ kullanıyorum. Onu tavsiye edebilirim. Uyumanizi kolaylaştırıyor ama gene gece uyanırsınız bazen. Benim son haftalar kalsiyum eksikliği de yapıyormuş bol miktarda sut ürününude tavsiye ederim. Umarım fayda olur.
Dyg61 Çözümü kabak çekirdeği kızlar hergün bir avuç yiyin hamılelıgımde hiç bacak ağrım olmuyodu meğer kabak cekırdegı yedıgım içinmiş 😊tavsıye ederım deneyin mutlaka