Aaaaayyyssssuuunn Arkadaşlar 2gundur toplamda 3kez akıntım oldum koyu renklı bugün gttım bebekte ıyı benım sağlığımda ıyıymıs ama tedırgınım yınede benım gıbı olan var mı bu hafta kendıme yordum bıraz bunlar etkiler mi yardım lütfen
hnrgns Aaaaayyyssssuuunn enfeksiyondan oluyordur idrar tahlili verip ona göre toz ya da antibiyotik kullanirsin
archmom Aaaaayyyssssuuunn canım benimde oldu ama 16. Haftamda yasadım . Enfeksiyonla alakası yoktu . Doktorum olabileceğini söylemisti . Rengi yesile dönük ve çok kıvamlı olmadıkça bir sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti . Zaten şikayetimde 1-1.5 hafta da geçti .
Aaaaayyyssssuuunn hnrgns bugün yapıldı tahlil olumsuz bısey çıkmadı idrarda ve kanda ilk gebeliğim tedırginlik yarattı bende🥺
Almilaaa Gebelikte akıntının çoğalması çok normal ama koyu renk demişsiniz kahve-kırmızı gibi mi yoksa koyu sarı gibi mi? Doktorunuz da sorun görmemiş bence dert etmeyin
Aaaaayyyssssuuunn Almilaaa çok yorumlayamıyorum ama koyu yeşil gıbı sanırım kırmızılık yok ,sımdı çok çok su ıcıyorum sanırım temızlenıyo enfeksıyon çıkmadı o yüzden bıraz korktum
Mucizeninannesi07 Aaaaayyyssssuuunn doktorunuzun vajinal muayne etmesi gerekirdi.vajinada enfeksiyon veya mantar olabilir.varsa acil tedavi edilmesi lazm.
sinembursa Aaaaayyyssssuuunn benimde vardı kuzum balla sümük gibiydi çok korkuyodum bişi çıkmadı hala arada geliyor nedeni yok dedi doktor 😂
Nuray23 Akinti bende hamilelik oncesinde de vardi hala daha var. Ama ben de az da olsa enfeksiyon cikiyor. Hic gecmiyor sanirim gecmiycekte bu gidisle. Sende enfeksiyon cikmamis en azindan demekki sadece hormonlardan kaynakli 😊👍
Aaaaayyyssssuuunn archmom içimi rahatlattınız ya Allah razı olsun benımde suan silince gün içinde 1yada 2kez oldu ama öyle çok degıl pecetede belli olcak kadar bol su içip dinlenıyorum her ihtimale karşı dupbaston dıye bı ılac var onu verdı
Aaaaayyyssssuuunn sinembursa rengı nasıldı pekı kahve yada koyu yeşil gıbı bısey mi ? Bol su içiyorum şimdi dinlenıyorum
archmom Aaaaayyyssssuuunn ne demek hepimiz basımıza gele gele ögreniyoruz . Sağlıkla kucagına al insallah canım 🙏🏻🙏🏻
sinembursa Aaaaayyyssssuuunn vala afedersin ama bildiğin sümük gibiydi yeşil işte ama genelde oluyormuş vajinanın kendini koruma şekli dediler bende pek bilgiye sahip değil bol bol su içecekmişsin sadece